Vecka 8 | 2018

Vecka 8 | 2018

Vabuari börjar lida mot sitt slut, som tur är. För denna månad drabbar även oss utan barn ibland. Veckan som gått har spenderats mer eller mindre under ett täcke.

Vintern hälsade på under denna vecka och jag började faktiskt längta otroligt mycket upp till stugan. Där det är ännu mera snö. Men bara av att vara i stugan, borta från storstan och ta varje minut som den är känns så otroligt skönt ibland. Jag har fortfarande inte kommit för mig att spendera en vecka själv där uppe ( med Bull då också så klart). Men jag hoppas att det blir av innan snön är borta där.

Annars så började veckan lugnt då jag var sjuk hela helgen men kände mig faktiskt bättre redan på måndagen. Jag tror jag gjorde den största tabben på tisdagen när jag drog på mig alla skyddsobjekt jag kunde hitta och ställde mig i en kall gillestuga. Det var dags att göra några krafttag med att få bort all gammal färg på ytterväggarna innan hantverkarna skall komma. Redan på kvällen började jag må sämre igen och jag vart dålig igen. Febern hittade tillbaka även då det inte var jätte hög, men tillräckligt för att få avboka onsdag och torsdagens event. Tanken var att jag skulle tillbringat dessa två dagar på Kista mässan. Varje år går jag nämligen på Möte & Event. Under torsdagen hade jag bokat upp mig på två föreläsningar som jag är väldigt ledsen över att missa. Men nu är det bara att hoppas på att jag kan gå nästa år istället.

Uppdatering från Bull: Inga större förändringar här förutom att han väcker mig varje natt / morgon genom att antingen stå och skrika eller hoppa på mig. Det är då dags att stiga upp för att ge honom mat eller dra igång kökskranen så han kan dricka vatten. När han sedan är klar går han och lägger sig och jag kan inte somna om. Detta sker varje dygn mellan 04:20-06:45.

Veckans filmer / serier:

Här blir det tomt faktiskt denna vecka. Har inte haft någon ork att titta på verken serier eller film. Kanske mest för att jag inte har en aning om vad jag skall titta på. Kom gärna med tips.

Vad hände denna vecka för ett år sedan:

Vecka 8 | 2018

Vintern kom tillbaka och vi fick ett härligt landskap täckt av snö  | Make up Store´s årliga beautyshow gick av stapeln | Sambon fyllde år och jag firade honom med en härlig brunch i solskenet |

Övrigt:

Kommer ni ihåg att jag skrev om Veet beauty styler för ett tag sedan. Det var en diss från min sida då, men jag har hittat ett nytt användningsområde för den! Bull behöver nämligen trimmas mellan trampdynorna och denna är perfekt för det.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.