Vecka 7 | 2018
Hälsa & Livet

Vecka 7 | 2018

Måndag kom krypandes oavsett hur en mår. Snön har verkligen fallit över norra Stockholm dom senaste dygnen och vi är åter tillbaka till ett vinterlandskap, frågan är bara hur länge.

Som ni säkert sätt på Instagram så tillbringade jag helgen som ultra blond, men nu är det dags att ta mitt hår ett steg längre och bli lila igen. Måndag och tisdag gick åt till att göra precis ingenting. Nä där ljög jag rätt bra. Även om vissa dagar kan kännas som dom bara sprungit iväg utan att jag fått något som helst gjort så är det inte så. Dessa två dagar är faktiskt dom dagar jag inte hade något som helst inbokat och därför bokat upp mig på en massa små fix och skit som att färga håret, städa badrummen, försöka komma på vad jag skall bära på torsdag, bli nojig över att det gått folk på vår tomt under nattetid och så självklart studierna. Som jag nu faktiskt ligger efter med, måste se till att ändra på det nu.

Alla hjärtans dag “firades” inte riktigt som jag velat, men sambon vart glad. För åttonde gången följde jag med sambon för att gå på en Toto konsert. Ni som känner mig vet att jag inte gillar dessa och är sjukt less. Men vad gör jag inte för att sambon skall vara glad. Så med andra ord vart det inte något speciellt firande, han hade faktiskt glömt bort vilken dag det var. Tur att jag har min underbara vän Lotta som skickade mig ett blombud. Helt bortglömd är jag inte. I torsdags var det äntligen dags för årets gala, Daisy Beauty Awards. Kommer att skriva ett separat inlägg om denna kväll så ni inte somnar under detta. I fredag fick jag äntligen gå på en konsert där jag kunde njuta av musiken. En kväll på Scala teatern med Magnus Carlson!

Tyvärr började jag må dåligt redan under eftermiddagen på fredagen men bestämde mig för att fullfölja kvällen och det ångrar jag inte idag. Magnus Carlson var magisk som alltid och denna ”konsert” var lite ut över det vanliga. Efter den gick vi till ”Flying Dog” för lite sen middag. Sedan var det hem och jag somnade så fort jag la ner huvudet på soffan. Och där spenderade jag tyvärr resten av helgen med feber och ont i hela kroppen.

Uppdatering från Bull: Veterinären ringde sent i tisdag och hade resultatet från blodprovet vi lämnade förra veckan. Provet var alldeles för högt fortfarande och vi måste utöka medicineringen på Bull. Nu går vi upp till 5mg på morgon men är kvar på 2,5mg på kvällen. Nu skall vi köra på så under 3 veckor och se om det ger något resultat, annars blir det till att öka kvällsdosen också. Annars så mår han bra, han lever på precis som om inget hade hänt. Förutom att jag är väl mer nojig nu när han får sina rallyutbrott. Han är precis överallt i huset och det går så jäkla fort att inte ens jag hinner reagera. Från ena rummet till den andra våningen på bara någon sekund. Troligen inga problem med hans hjärta där inte men när skall hans organ sakta ner så han blir den där lilla slöa katten som inte äter oss ur huset?

Veckans filmer / serier:

Younger – Jag gjorde tabben att se klart alla avsnitt jag hade under helgen så nu har jag inga att se fram emot denna vecka. Måste hitta fortsättningen på säsong 4 nu!
Bron – Har du inte sett Bron så måste du göra det! Jag älskar svenska (danska) kriminalare och Saga gör verkligen denna serie så sevärd. Sjukt tråkigt dock att sista avsnitten gick denna vecka.

Vad hände denna vecka för ett år sedan:

Vecka 7 | 2018

Daisy Beauty Awards galan ägde rum för första gången!  | Jag var inte pigg dagen efter kan jag lova, men så värt det | May och jag besökte Reserol | Fick besök av en kär vän under denna helg

Övrigt:

Sambon fyller år den 25:e och jag har ingen aning vad jag skall ge honom. Med min begränsade ekonomi så är det tyvärr inte mycket som kan shoppas. Och så är han en sådan person som aldrig önskar sig något annat förutom prylar med sladd.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.