Vecka 4 | 2018

Vecka 4 | 2018

En vecka som gick från isande vindar och snötäckta tomter till spöregn och grått. Har vi redan kommit till April? Även då jag sitter inomhus mesta dels av dagarna så ser jag fortfarande vad som händer där ute.

Ny vecka och nu sätter jag äntligen igång med studierna. 20 veckor framåt kommer jag plugga som sagt och det skall bli så himla kul. Skönt nog kan jag bestämma lite över tiderna själv så jag kommer ha mycket tid över till annat även i fortsättningen av min tjänstledighet. Så hit me med pressfrukostar, luncher eller liknade.

Veckan började faktiskt riktigt bra då jag fick beskedet från Agria att vi får tillbaka lite mer än hälften det vi lagt ut på Bull under december. Kom dock på att vi glömt skicka in det sista kvittot. Tisdagen fortsatte inte sämre då jag tog med mor och far till Älskade Traditioner och nöjt av en Freak Shake. Så gott men ack så mätt jag blev efter. Sedan tog vi en sväng till IKEA så jag kunde fortsätta göra i ordning mitt kontor med lite delar. Under veckan har jag fått så mycket gjort även om det känns som jag suttit framför datorn mesta dels av tiden. Men bara av att slänga 3 sopsäckar med skönhetslådor fick mig att andas ut en hel del. Det står fortfarande 50 lådor kvar bakom min kontorsdörr, men dom skall få ett nytt hem snart (40st av dom iallafall).

I lördags firade vi min far som fyller år med middag. Och vi avslutade helgen med att gå på Cirkus för att se Johan Glans och sedan en middag och lite gott att dricka på John Scotts. Trevlig helg måste jag säga!

Uppdatering från Bull: Det har nu gått lite mer än en vecka sedan vi började ge honom hela tabletter två gånger om dagen istället för att krossa dom med grädde. Och jag måste säga att jag märker skillnad på honom. Han sover mer än vanligt och börjar lägga på sig lite i vikt. Snart är den där undernärda katten borta och veterinären gnäller på att han är överviktig. Dock har han blivit bra listigare när det gäller att spotta ut tabletterna. Jag har kontrat det med att ge honom tabletterna när han e yrvaken och inte riktigt fattar vad som händer. Elakt? Ja kanske men jag måste hitta mina metoder som fungerar för att få honom frisk.

Veckans filmer / serier:

Younger – Okej nu börjar vi komma någon vart, eller gör vi? Avsnitten är alldeles för korta och jag stör mig på att inte kunna se fler på raken. I torsdags var det säsongsavslutning innebär det att det kommer ta flera veckor innan nästa säsong börjar?
Rita – En dansk serie om en lärares liv i och utanför skolan. Inte den bästa serien jag sett precis men den är lätt och av någon anledning fastnar jag alltid när jag börjat se ett avsnitt.
Pretty little liars – En serie jag helt glömt bort att den fanns på Netflix. Såg säsong 1-3 för bra länge sedan och råkade trilla in på säsong 4 nu i veckan. Jag vet inte om jag gillar denna serie egentligen, för den kommer liksom ingen vart. Men känner jag mig själv så kommer jag fortsätta titta på ett avsnitt lite då och då.

Har ni några tips på serier, antingen på Netflix eller Viaplay?

Vad hände denna vecka för ett år sedan:

Vecka 4 | 2018

Jag börjar nu testa mig fram bland alla mina röd läppstift och trivs väldigt bra i det. Är småsugen på att färga håret brunt igen så jag kan börja använda lite mer varierande färger på läpparna. Har så svårt när saker och ting inte matchar. Tycker inte röda läppar passar så bra till lila hår. | Att handla på ICA Maxi kan ibland vara lite roligare än vanligt. Hittade en roligt tröja som jag självklart var tvungen att köpa bara för att jävlas med sambon. | Fortsätter att knarka badbomber från Lush! Känner att det är dags att börja med detta igen.

Övrigt:

Jag har fortfarande problemet med mitt hår. Har inte vågat bleka det då jag inte riktigt vet hur jag skall lyckas bleka utväxten på egen hand. Och skall jag verkligen bleka det och fortsätta med lila eller skall jag gå över till brunt igen? Jag trivs i lila men saknar det bruna lite men jag vet att jag kommer tycka det bruna är tråkigt efter ett tag. Dock är det lättare med brunt när dom där jäkla grå hårstråna kommer tillbaka hela tiden. Då är det bara att köpa ny färg och färga på, något som är lite svårare när jag kör på lila.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.