Vecka 28 | 2018

Vecka 28 | 2018

En vecka som innebär tomt på kontot, längtan efter lite sömn och att få använda alla kläder som jag köpt.

Hänt under veckan:
Veckan började med att jag satte mig i bilen 04:45 för en liten tripp ner till Ullared. Mer om den resan kommer i ett separat inlägg under nästa vecka. Har lovat en “haul” så självklart kommer ni få en sådan. Resten av veckan har jag kombinerat jobb och varit hemma å tagit det lugnt. Eftersom jag har möjligheten att jobba hemifrån så har jag faktiskt passat på att göra det under denna vecka när det varit relativt lugnt.

Under onsdag och torsdag har jag tagit bort mina gelnaglar. Japp det tog två dagar då jag inte orkade göra allt på en och samma kväll. Nu skall dom få lite extra kärlek då jag kanske inte var speciellt snäll eller duktig på att ta bort gelen. Känslan när naglarna är naturliga igen är obeskrivlig även då jag redan saknar dom där tjocka och starka naglarna.

Helgen blev lugn då inget speciellt var inplanerat förutom att vara kattvakt åt svärföräldrarnas två katter. Visst är det skönt nu när fotbolls vm är över och alla kan gå tillbaka till det normala! Och passande nog fick vi det nya kortet från Boxer i slutet på veckan så nu kan vi faktiskt börja titta på alla andra kanaler igen. Om det nu skulle vara så att det började regna eller så. Dock tror jag inte på regn då värsta torkan har kommit över oss. Vi svenskar är otroligt bra på att gnälla på just vädret, aldrig är vi nöjda.

Men just nu är det faktiskt äckligt varmt här. Jag underhåller vattenskålarna på tomten så fåglar och igelkottar kan få sig lite vatten. Funderar på att göra ett med sten eller liknade så att dom mindre djuren kan få sig lite vatten också.

Har även passat på att funderat lite på vad jag skall prioritera under dom närmsta veckorna här på bloggen. Vad skall jag skriva om först och vilka produkter skall jag sätta händerna på. Vad vill ni läsa om nu under semestertider?

Bäst under veckan:

Semestertrippen till Ullared. Fick med mig rätt bra saker hem utan att en massa onödigt. Och så känslan när jag tagit bort alla gelnaglar. Nu kan jag skriva ordentligt på tangentbordet igen!

Sämst under veckan:

Folksamlingen som vällde in på Gekås under båda dagarna. Andra dagen klarade vi oss dock rätt bra då vi var på väg ut från varuhuset när det kom som mest folk.

Veckans filmer / serier:

Denna vecka har varit lugn på tv fronten. Såg någon Beck medans jag var ner till Ullared men kommer inte ihåg vilken det var.

Vad hände denna vecka för ett år sedan:

  • Tror att det var min sista jobbvecka innan min semester började. Avslutade veckan med att flyga upp till Norrbotten för några dagar i skogen.

Vad händer nästa vecka:

  • Jag fortsätter jobba på som vanligt, några timmar om dagen.
  • Tar med mig sambon på vår gemensamma kortsemester, tre dagar på Åland.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.