Vecka 26 | 2018

Vecka 26 | 2018

Midsommar är över och många av er har säkert gått på semester. Hur kommer ni tillbringa resterande sommar? Här kommer det troligen rulla på som vanligt.

Hänt under veckan:
Okej, nu har jag gått över till att vara mindre än ett år till 40. Om jag börjar få 40 års kris? Nja egentligen inte. Tydligen så planeras det av andra att jag och sambon skall ordna med fest till våren för att firas samtidigt. Sambon fyller 40 i februari så då tyckte dom att vi skulle ta det någonstans emellan vara dagar. Men men, vi får se hur det blir med den saken.

Sommaren kom tillbaka denna vecka skulle vi kunna säga. Den dag jag skulle ta mig igenom halva stan med stor datorväska på ryggen och en dramaten fylld med bokföringspärmar kom värmen tillbaka. Men jag tänker inte klaga för det är helt underbart med värmen. Tanken denna vecka var att jag skulle leka med en massa nytt smink som jag fått den senaste tiden men med värmen som kom så går det bara inte. Jag sitter och svettas på mitt kontor och är något avis på grannbarnen som leker i deras pool hela dagarna. Problemet med mitt kontor är att värmen stannar kvar under hela kvällen och natten, så att leka med sminket på kvällen går inte heller.

På dagarna sitter jag nu med bokföring och känner mig helt slut i huvudet när jag kommer hem. Detta resulterar i att det inte alls blir mycket gjort efter jobbet. Försöker njuta av att ta det lugnt och inbilla mig att världen runt mig är helt underbar just nu. Har bestämt mig för att inte ha några negativa tankar om saker och ting utan tänka positivt. Skulle något vara dåligt, ja då får det visa sig när det väl händer. Innan tänker jag inte lägga ner något negativ energi på livet.

Därför tänker jag avsluta denna vecka med ett riktigt härligt bad och försöka mig på några bus produkter igen. Om jag lyckas bättre denna gång så kommer det upp ett nytt inlägg om dessa produkter i nästa vecka.

Bäst under veckan:
Måste ändå vara när jag fick åka och träffa nykomlingen i familjen. Jag blev nämligen “moster” under midsommarveckan. Ja inte moster på riktigt då det är sambon som blev morbror men det låter mysigare och säga att moster.

Sämst under veckan:
Under några dagar denna vecka har jag gått runt och mått illa helt utan anledning. Eller jo det finns säkert någon anledning till det men jag har inte varit sjuk. Var med om liknade för några månader sedan och det gick över av sig själv utan att jag gjorde något speciellt. Vi skyller på väderomväxlingen helt enkelt.

Veckans filmer / serier:

Det har blivit en del filmer och serier denna vecka faktiskt. Filmer: Bratz (fråga mig inte varför), Dude Serier: Rig 45, Elven, Project Runway Junior

I veckan dog vår boxer så i några dagar kommer det endast bli Netflix, Viaplay och SVT som går här hemma. Tur att fotbollen går på Tv4 så vi inte missar den på tisdag. Ett nytt boxerkort kommer till veckan så jag gråter inte precis. Det som är skönt nu är att det inte är jag som står för kortet och inte behöver ta en diskussion med dom längre. För att göra en historia väldigt kort. Vi har haft Boxer i över 10år och i januari skulle jag byta abb men någonstans där på vägen klantade dom till det ordentligt och vi har inte haft full tillgång till det abb vi skall ha sedan dess. Men jag har fått betala för ett helt abb. I maj lackade jag ur och bad dom dra dit pepparn växer typ. Så nu fick sambon skaffa ett abb på hans namn om han ville ha några kanaler att titta på.

Vad hände denna vecka för ett år sedan:

  • Jag tog med mig Lotta och åkte till London. Minnesvärd, absolut! Det var verkligen inte en lugn stund på denna långhelg. Allt från att inte få komma igen passkontrollen till Adele´s sista spelning. Lever fortfarande på minnen från resan.

Vad händer nästa vecka:

  • Min “semester” börjar nästa vecka, men jag kommer troligen jobba en del under veckan. Sedan om det blir på kontoret eller hemma återstår att se, men jag har en del saker jag vill göra klart innan jag pustar ut.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.