Hälsa & Livet

Vecka 25 | 2018

Midsommar, regn, jordgubbar och födelsedag. Japp regn har till midsommarveckan även då det varit brandrisk i över två månader, till midsommar hittar alltid regnet tillbaka!

Hänt under veckan:
Midsommar vecka och solen har gått i ide. Men det är väl egentligen ett typiskt midsommarväder, inga konstigheter med andra ord. Annars har det inte hänt så mycket denna vecka. Bull har blivit värre med att väcka oss varje natt (04-06 är natt för mig) med att han vill ut. Trodde att det skulle hjälpa att kastrera en katt men icke, han är lika extas av alla dofter utomhus iallafall. För nu är det inte maten som är problemet utan att alla grannkatter kommer och gör sina revir på vår tomt.

Annars så har vi bara det här med bussarna som tar mig från A till B varje dag. Varför skall det ens finnas en tidtabell när dom inte följer den? Nu snackar vi inte en minut hit eller dit. Varje dag så är bussarna från 5-13 minuter för tidiga och jag missar då bussen. Hur ofta står du vid en busshållplats 15 minuter innan bara för att bussen kanske kommer? I onsdag ställde jag mig dock 17 minuter innan bussen skulle komma, fick då meddelande att den skulle vara 3 minuter sen. Kan säga att det var den inte, den var 12 minuter för tidig, totalt 15 minuter för tidig istället för 3 minuter sen. Visst det är väl jätte bra att bussarna kommer, men det är inte alls kul när dom är så jäkla tidiga och sedan kör som idioter. Tänk om tågen skulle komma med den där tidsmarginalen. Det skulle bli kaos i Stockholm.

Midsommarafton firades hemma hos oss även detta år. Det vart fem kamp, sommar”lunch” och tårta. En lugn och trevlig kväll. Älskar att vakna upp dagen efter och må prima. Jag fick även lite presenter i form av vin, bubbel, trisslotter, bok om mexikansk matlagning och ett presentkort.

Bäst under veckan:
Jag fyller år är väl faktiskt en ganska rolig sak. Även om jag inte firar det speciellt mycket så är det ändå en speciell dag. Jag blir ett år klokare helt enkelt!

Sämst under veckan:
Jo men sämst är vädret till midsommar. Det spelar ingen roll vad man säger, det är alltid regn i Stockholm då. Fördelen är att det oftast blir en lugn midsommar och getingarna håller sig borta. Jag är glad så länge det inte händer dåliga saker, fast det är väl alla.

Veckans filmer / serier:

Den här veckan har jag faktiskt inte haft tid alls att titta på tv. Eller jo, självklart såg jag matchen mellan Sverige – Tyskland i går men det är allt.

Vad hände denna vecka för ett år sedan:

  • Veckan innan jag skulle åka till London, så det var packning och leta tips under resan.

Vad händer nästa vecka:

  • Sista veckan innan jag går på en liten semester, kommer dock jobba någon gång då och då bara för att hålla kontoret flytande
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.