Recap-of-week-24-18
Hälsa & Livsstil

Vecka 24 | 2018

Veckorna går så otroligt fort. Det är garanterat sommar nu i Sverige och höstnyheterna har redan börjat trilla in. Men först skall jag jobba och förhoppningsvis ta lite semester innan hösten får knacka på hos mig.

Hänt under veckan:
Sambon har gått och fått ryggskott eller något åt det hållet så jag har norpat bilen varje dag till jobbet. Otroligt lyxigt måste jag säga. Tar 9 minuter med bil istället för ca 40 minuter totalt med buss och promenad. Jobbat mellan 08-12 varje dag denna vecka så vi har haft tid att hitta på saker efter om lusten fallit oss in. Nu har det inte hänt speciellt mycket då han som sagt har ont i ryggen.

Första veckan på jobbet var jag sjukt nervös och började faktiskt helt ärligt att fundera lite på vad jag gett mig in på. Men nu ser jag faktiskt fram emot att gå till jobbet varje dag och se vad jag kan uträtta för underverk. Nervositeten har släppt helt, ja eller 90% av den iallafall. Jag intalar mig själv hela tiden att jag är som gjord för detta jobb och kommer fixa det kanon. Se det på den positiva sidan och låt problemen komma när dom väl kommer, inget att gå runt och oroa sig för innan.

Hittade denna trikåtopp i garderoben i veckan. Köpte den dock för flera veckor sedan men aldrig kommit för mig att använda den. Nu när jag tog fram den och använde den en dag till jobbet så insåg jag hur jäkla skön det var. Varför låter jag ibland kläder hänga så himla länge innan jag väl bär dom. Toppen kommer från H&M. Som faktiskt tar mig till en annan sak. Visste ni att H&M utökat storlekarna på väldigt många av deras plagg?

Så nu måste jag sluta upp med min begränsning att endast bläddra igenom HM+ varje gång och börja se över deras vanliga sortiment. Jag hittade väldigt många plagg som sträckte sig upp till 50. Det är faktiskt ett stort steg tycker jag. Har vi turen att dom går samma väg som Lindex även då dom säger att dom inte skall utöka deras storlekar?

Bäst under veckan:
Låter kanske jätte larvigt men att vakna i måndags och regnet öste ner var faktiskt det bästa som kunde hända denna vecka känner jag. Vädret har verkligen varit växlande denna vecka, vet inte riktigt hur jag skall klä mig. Men då jag har haft turen att ha bilen till och från jobbet denna vecka så har jag inte lagt så mycket energi på regnet när det kommer till klädsel.

Sämst under veckan:
Jag vet faktiskt inte om det är vädret som spelar ut sin rätt i denna kategori också. Men den här veckan har jag varit så sjukt trött. Jobbigare att stiga upp när klockan ringer men har även varit på gränsen till att somna stående redan vid 19 tiden på kvällen.

Veckans filmer / serier:

Våra vänners liv – En svensk serie på SVT om fyra vänner vars liv är helt olikt varann. Vännerna är vid 40 strecket och tar oss med bland familjelivet, att vara singel, på jobbet och ute på krogen. Helt vanliga liv där vad som helst kan hända. Jag gillar serien då den är baserad på vem som helst. Livet är inte perfekt och i många scener så känner jag dock en lättnad över hur jag lever idag. Serien är i 6 delar vad jag vet, än så länge är det endast 4 som släppts.

Velvet Coleccion – Har nu sett klart hela säsong 1 och väntar ivrigt på att det skall bli mars 2019 så jag kan få titta på nästa säsong. Titta först på Velvet innan du hoppar över till denna spinnoff, svårt att hänga med annars.

Rig 45 – Jag måste lära mig att titta hur många avsnitt det finns på en serie INNAN jag börjar titta. Började titta på denna serie och fastnade. Blev så sjukt arg när jag sett tre avsnitt och inser att nästa kommer inte förens om en vecka! Rig 45 är en kriminaldrama med en en språkblandning av personer från Sverige, Danmark, Finland, England, Skottland och Irland. Så deras engelska är inte det bästa men otroligt underhållande att höra deras dialekter. Om det är bra eller inte, nja svårt att säga men jag har som sagt fastnat. Aftonbladet sågar serien och det brukar då vara ett tecken på att jag kommer gilla den. Jag gillar knäppa serier där men inte fattar vem som är mördaren direkt eller hänger med riktigt i händelseförloppen. Så har du Viaplay kan du titta in på denna nu under sommarn.

Elven – Här har vi en norsk thriller som blev mitt andrahandsval när Rig 45 inte hade några fler avsnitt att se. Elven utspelar sig så långt upp du kan komma vid gränsen till Finland och Ryssland. Ett mord som har kopplingar till kalla kriget tar serien till en annan nivå. Jag har bara sett ett avsnitt än men ser fram emot att se flera. Även denna går på Viaplay.

Vad hände denna vecka för ett år sedan:

  • Pressfrukost hos Lyko med systrarna Nic och Sam, Real Techniques!
  • Daisy Beauty Glam day gick av stapeln.

Vad händer nästa vecka:

  • Midsommar och jag fyller 39 år på självaste midsommarafton!
  • Men först skall jag på launch party!
  • Och så skall jag vara nagelmodell. Det blir antingen förstärkning eller förlängning, det blir en överraskning tills jag kommer dit.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.