Hälsa & Livet

Vecka 23 | 2018

Sommar och sol, ja visst är det härligt! Någon som påbörjat sin sommarsemester redan kanske?

Hänt under veckan:
Veckan började mycket bättre än hur förra slutade. Avtackning på förra arbetsplatsen i måndags. Det vart tårta, blommor och presentkort. Så nu är nästan 9 år över på det företaget och jag går vidare till nästa steg i livet (har egentligen redan gjort det).

I tisdags var jag en sväng till Kista Galleria för att besöka nya butiken Normal. Älskar den butiken när jag besöker Köpenhamn och såg verkligen fram emot att den skulle komma hit. Men vilken besvikelse, inte alls samma som nere i Köpenhamn. Dyrt, tråkiga produkter och inte samma miljö på något sätt. Nä gick ut därifrån tomhänt. Visa saker var tom dyrare än där jag oftast brukar köpa dom. Sverige, sluta ta in butiker från utlandet! Det tappar charmen med att besöka dom sedan är vi är ute och reser.

Denna vecka har jag faktiskt tagit det väldigt lugnt och inte gjort upp speciellt många planer alls. I torsdag blev det en sväng till Thun´s (Faringe ladan), fick med mig några plagg därifrån som jag kommer visa er här snart. Arbetsveckan avslutades med en begravning så fredagen var inte precis något dygn vi partade loss. Denna fredag var även den officiella dagen då jag avslutade min anställning efter nästan 9 år på samma företag. Det är nu livet går vidare och jag fortsätter med mina nya äventyr.

Sambon går in på sin sista semestervecka på måndag så just nu försöker vi bara att ta det lugnt medans vi kan. Detta gör även att det blir lite glest mellan inläggen. Tänkte att jag skulle försöka tillbringa mer tid med honom och Bull nu när dom är hemma om dagarna. Men när han återgår till jobbet igen om en vecka så kommer jag tillbaka, kanske inte med riktigt lika många inlägg varje vecka men jag skall försöka med lite fler än vad ni fått dom senaste veckorna. Många av er påbörjar er semester nu också och då är det väl ingen som ligger och läser bloggar. *skrattar*

Bäst under veckan:
Kanske låter lite konstigt nu då jag inte jobbar heltid, men bäst var faktiskt onsdagen (Sveriges nationaldag). Jag var ledig och kunde hitta på något med sambon som nu har sin semester. Inte för att vi gjorde något speciellt denna dag men det var känslan att vara hemma tillsammans bara.

JO! En sak till faktiskt. Det bästa var nog när vädret slog om och gick ner några grader. Det får gärna hända lite då och då under sommaren.

Sämst under veckan:
Har faktiskt inte upplevt något dåligt denna vecka. En otroligt lugn sådan.

Veckans filmer / serier:

Beck Djävulens advokat – Dessa filmer känns inte längre som några Beck filmer. Just Martin Beck är kanske totalt med i 5 minuter av filmen och hans rollfigur är inte längre i fokus. Det var en nja film faktiskt. Funkar en regnig söndag, inte den sämsta av dom alla men inte heller den bästa.

Velvet Coleccion – Nu är den här, spinoff på Velvet! Än så länge ser jag bara att det är en säsong men jag hoppas på någon mer. Har bara tagit mig igenom två avsnitt än då dom fortfarande är rätt långa och tiden finns inte riktigt att strecktitta. Men jag gillar det jag ser och jag har verkligen saknat Velvet och spanskan.

Vad hände denna vecka för ett år sedan:

  • Jag är osäker, men jag tror faktiskt vi var uppe i stugan då jag var långledig.

Vad händer nästa vecka:

  • Absolut ingenting! Så skönt att veta nu att jag inte har något inbokat och kan då hoppa på sista minuten saker eller bara vara.
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.