Vecka 20 | 2018
Hälsa & Livet

Vecka 20 | 2018

Vi gick från 30 plus grader ner till 12 på under ett dygn, det är som att det inte existerar något mitt emellan längre. Antingen eller är bara att acceptera när det kommer till svenska våren / sommar.

Hänt under veckan:
Måndag skulle bli en “vilo”dag för mig. Inget planerat förutom att kanske förbereda lite inför veckan. Om vartannat gick jag ut och in. Så sjukt varmt att det gick inte att sitta ute i solen, det blev under parasoll helt enkelt. Jag gick in en stund för att göra mig en iskaffe och hör en smäll. Källardörren blåste igen. Tankarna började om det varit Bull som fått upp dörren och sedan hade den blåst igen eller var det något annat smällde till. Kan berätta att det var Bull som fått om dörren och dragit iväg. Jag hade sprungit runt i huset minst 5 varv, varit ute och letat bland buskar och grannar men inte hittat honom. När jag skulle ta det sista varvet hör jag honom där ute. Då sitter han vid verandadörren och vill in. Förbaskade katt säger jag bara, men otroligt glad över att han även gått hem när han fick tråkigt. Så detta var mina 30 minuter av svett och ett hjärta i 130. Han har aldrig varit ute utan tillsyn tidigare, alltid i “koppel”. Hade han inte varit snart 19år så hade jag faktiskt låtit honom bli utekatt nu. Dock inget sambon går med på.

I tisdags började Stockholm Beauty Week. Min planering var att tillbringa tisdag och torsdag där. Jag kommer inte skriva mer om dom dagarna här utan tar det i separata inlägg när jag samlat alla tankar om dom.

Under onsdagen var det jobb och plugg som gällde. Med datorn i högsta hugg tog jag mig ut på stan för att få jobba ostört i några timmar. Lunchen spenderades på pressevent, mycket uppskattat. Återkommer med ett inlägg om den lunchen i nästa vecka, vill testa produkterna först.

I torsdags var det åter dags för en dag på Stockholm Beauty Week. Denna dag ville dock inte solen titta fram riktigt ordentligt så det kändes åter igen som en riktigt kall vårdag. Det kan liksom inte vara något mitt emellan, antingen skit varmt eller fruktansvärt kallt. Men men vad gjorde vädret när jag ändå var inne hela dagen. Fredag var en sån där som ” jag tar den som den kommer”. Sambon åkte på kickoff direkt efter jobbet så jag var ensam hela dagen och kvällen. Passade på att luncha med två “gamla” kollegor innan jag for till Club Xprs och lämnade tillbaka kläderna jag beställt och inte kunde ha. Eftermiddagen och kvällen varvade jag med att sitta på verandan och städa.

Vi slutar veckan som vanligt med ett härligt bad, någon trevlig badolja och självklart får håret en inpackning och ansiktet en riktigt härlig ansiktsmask! Men innan dess blev det faktiskt en sväng till IKEA för att köpa ny inredning till mitt kontor. Snart börjar jag nytt jobb och det kommer innebära att jag inte kommer sitta framför datorn med bloggen utan även att jobba hemifrån. Då behöver jag ett nytt och ergonomiskt kontor. Så idag blir det nytt skrivbord och hyllsystem. Idag går det nämligen knappt att gå inne på mitt kontor då det står påsar och kartonger överallt. Nu vill jag få upp allt från golvet och ha ett skrivbord där jag inte har möjlighet att lägga en massa skit på. I och med denna renovering kommer min fotohörna att bli större och jag kommer då få bättre förutsättningar att fota till bloggen.

Bäst under veckan:
Jag har fått sova varje natt fram tills att min väckarklocka ringt! Kommer helt enkelt bosätta mig i källaren så att Bull inte får för sig att det är morgon mitt i natten.

Sämst under veckan:
Är det bara jag eller är det hemskt mycket pollen nu? Brukar inte reagera men i år kan jag knappt gå ut på verandan innan jag reagerar. Helt sjukt! Dunderförkyld på 2 minuter skulle man kunna säga.

Veckans filmer / serier:

Åter tomt här på filmer och serier. Denna vecka har jag tittat som mest på hockey och en massa youtube klipp bara.

Vad hände denna vecka för ett år sedan:

  • En lugn vecka utan några som helst inbokade möten, event eller resor.

Vad händer nästa vecka:

  • Sista veckan att bara vara hemma och inte göra något som sambon kallar det.
  • Event med L’oréal med höstens nyheter. Känns lite konstigt då sommaren knappt börjat.
  • Skall på föreläsning. Skapa det liv du vill – Dumpa Bagaget!
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.