Vecka 2 | 2018

Vecka 2 | 2018

Vilken vecka! Med allt från skönhet till underbara våfflor. Det är en sådan där vecka en aldrig vill skall ta slut eller iallafall kunna få uppleva fler gånger per år.

Kylan har hittat till Stockholm. Förra året hade vi runt 20 minus denna vecka när vi var upp till stugan, tror inte Stockholm kommer att få den temperaturen detta år. Men jag måste faktiskt erkänna att det är otroligt vacker ute när solen skiner och frosten ligger längst marken. Minus är att det är så jäkla kallt när det blåser.

Men men, det är ny vecka och jag har hittat på lite trevligheter. I tisdags tog jag med mig Lotta och for ut mot Ekerö när vi skulle besöka Confidence Skin & Spa. Mer om vad vi hittade på där kommer ni får i ett separat inlägg. Efter vi varit där så åkte vi in mot City för att äta lunch på mitt nu favoritställe, Älskade Traditioner. Hur kan jag inte ha varit där förut? Det är precis allt som jag älskar här i livet. Café, 50 talet, musiken, shakes, hembakat, härlig stämning och så skön inredning. Det kommer absolut inte vara sista besöket.

Onsdagen blev en lugn dag då jag besökte arbetsplatsen jag är tjänstledig ifrån för en lunch och lite genomgång av saker som inte fungerat sen jag försvann. Sedan hem och dammsuga, så roligt varje gång. Avskyr verkligen att dammsuga. När skall dom uppfinna golvlister med inbyggd insugning. Tryck på knappen och alla lister suger upp allt damm i alla rum.

På torsdagen var det dags att lämna in bilen för lite skönhetsbehandling. Vindrutan har fått sig några ordentliga smällar och behöver bytas. Nästa vecka är det nämligen besiktning och med två dina sprickor tvärs över rutan kommer dom inte godkänna min farkost. Under tiden bilen fick sin behandling så passade jag på att ta ett besök inne i Kista Galleria. Det var otroligt länge sedan jag var där.

Som ni flesta vet så tillbringade jag fredag och lördag på Daisy Beauty Expo. För att ni inte skall tröttna på allt prat om denna helg så skriver jag inget mer om den i detta inlägg utan kör separata inlägg om det. Men vill egentligen bara säga, hjälp vilken härlig helg jag haft. Kunde inte ha en bättre start på året!

I lördags (på Daisy Beauty Expo) fick jag faktiskt lära mig av Jeanette (Go Green Makeup & Skincare) att tabletten som Bull äter inte skall pulveriseras och absolut inte blandas med laktos. Så detta kan vara den stora boven i att dom inte gjort någon som helst skillnad på honom. Nu har jag testat tre gånger att ge honom en hel tablett direkt i munnen och det har fungerat förvånansvärt bra. Så himla glad varje gång jag lyckats med det. Så vid nästa besök hos veterinären hoppas jag att dom ser någon skillnad på hans prover.

Uppdatering från Bull: Ja vad kan en säga. En mammigare katt får du leta efter. Sambon börjar känna sig lite utanför då Bull endast springer efter mig hela tiden. Sova i sängen kan han bara göra när jag ligger bredvid. Annars mår han prima nu, utåt. Dock har han fått eksem eller liknade på halsen, kan vara i från tratten men jag har inte sett det tidigare. Två veckor kvar innan jag skall ringa för ett återbesök. Just nu är jag så himla glad över att det inte är några som helst problem att få i honom tabletterna. Så fort jag skakar lite på burken så kommer han springandes. Men det är nog bara för att han vet om att det är dags för lite spraygrädde.

Veckans filmer / serier:

Younger – Nu har äntligen säsong 2 dragit igång, men varför måste avsnitten vara så himla korta?? 20min inklusive reklam.
Bron – Äntligen är Bron igång och jag har en svensk kriminalare att titta på igen. Älskar Saga´s icke “normala” beteende. Utan henne vore inte bron något att ha. Det är så skönt med personer som inte är så jäkla perfekta och denna serie tar upp så mycket problem bland människor som många kan relatera till, ja om vi bortser från alla mord då.
Now you see me – Vet att denna film är urgammal men då jag vill se 2:an så behöver jag se 1:an innan. Är inte alls speciellt intresserad av magi och sånt men gillar verkligen hur bra gjord filmen är.

Vad hände denna vecka för ett år sedan:

Vecka 2 | 2018

Efter lite meck så kommer vi iväg från stugan och kan ta oss till Stockholm. Besöker Fondueboden med May. Sjukt gott! Och så är det äntligen dags för årets upplaga av Daisy Beauty Expo.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.