Vecka 19 | 2018

Vecka 19 | 2018

Det är söndag och många av er har haft en lång härlig helg, imorgon börjar en ny vecka och vi är redo för nya tag. Jag slängde strumporna och tog mig ut i solen.

Hänt under veckan:
Min tid som tjänstledig börjar nu sakta men säkert vara över. Om fem veckor är tanken att studierna skall vara klara och jag skall ha fått något sånt där perspektiv på livet. Så jag började faktiskt veckan med att göra precis ingenting. Så skönt att bara ta varje minut som dom kom. Dom flesta minutrar gick faktiskt till att sitta i solstolen. Nu är jag ju en sådan person som kräver ett ex antal timmar i solen för att ens bli solkysst. Tisdagen spenderade jag förmiddagen inne i stan med Lotta. Vi befann oss på Make up Store Norrlandsgatan och fick oss en varsin makeup. Jag valde att få en vardagsmakeup med en lite extra touch. Är så tråkig när det kommer till vardagsmakeupen annars, det blir samma rutiner och färger. Så nu ville jag få något roligt, och det fick jag. Ellinor som la makeupen gav mig en vardagsmake med gröna toner. Något jag inte valt själv men blev himla nöjd med resultatet. Grönt är tydligen min färg om jag vill framhäva mina ögon som går i blått, grått och grönt. Med mig hem kom lite av produkterna som användes under dagen så dom kommer mycket troligt att presenteras här snart. Även Lotta gick utanför sin comfortzone och fick toner av gult och orange i sin makeup. Hon blev som en helt ny Lotta måste jag säga, eller ja det sa jag typ 50 gånger under tiden vi var där.

Onsdag, arbetsveckan är snart över för många av er. Jag började min dag inne i city igen. Denna gång på ett fik. Hade så otroligt svårt att hålla mig från att börja dans när jag lämnade mötet. Kommer berätta mer om det så fort allt är klart.

Då sambon jobbade torsdag och fredag så passade jag på att ta det lugnt hemma på tomten. Så skönt att bara slappa i solen lite, vet aldrig när en får tillfälle till det i sommar. Lördagen bestod självklart av ESC och sol. Vad jag tycker om tävlingen och vinnaren är nog inget jag tänker ta upp här, inget som intresserar er förmodligen. Men självklart säger jag Grattis Israel!

Även denna vecka lät jag bloggen få ta en paus lite längre än vanligt. Så skönt att ibland bara stänga av och köra en blogg detox. Men imorgon är jag tillbaka som vanligt och det är full fart hela veckan!

Bäst under veckan:
Helt klart denna onsdag. Det var en känsloladdad dag, med både glädje och tårar. Men ack så lycklig den dagen gjorde mig.

Sämst under veckan:
Jag kan faktiskt inte säga att jag hade något dåligt denna vecka. Ja förutom sömnen men det kommer jag troligen aldrig komma ifrån känns det som nu.

Veckans filmer / serier:

Veckans filmer låter vi stå tom denna vecka. Solen har hittat till oss och jag brukar då ha väldigt svårt för att dra igång tv. Vi satsar på Eurovision istället denna vecka!

Vad hände denna vecka för ett år sedan:

  • Eurovision 2017 drog igång och självklart följde vi alla semifinaler och finalen. Kommer inte ihåg mycket från den dock så jag kan inte yttra mig längre om jag tyckte det var bra eller dåligt.
  • Besökte Miss Clara för ett pressevent med Murad.
  • Var på ett tjejevent hos Kaffeknappen med Lotta. Det var supergod sommarbuffé, massa bubbel både i glaset och föreläsning. Det som vi två minns bäst är denna sk skrattyogan. Inget för oss kan jag säga. 50 tjejer som går runt i ett rum och leker apor bara för att få skratta. Nä så öppen är jag inte som person att jag släpper ner den muren något mera.

Vad händer nästa vecka:

  • Stockholm Beauty Week drar igång och jag har avsatt hela två dagar för att ta mig runt bland alla utställare.
  • Även ett pressevent med nya produkter inför sommaren skall jag hinna med. Mer om det tar vi när det börjar närma sig.

Övrigt:

Det här är verkligen ett lyxproblem egentligen, men jag har problem att få färg på smalbenen. Jag kan gå en hel dag i solen med shorts och utan skor. Fötter, knän och uppåt får färg men just smalbenen ser ut som snömannen. Okej om det var fläckvis eller kanske ena benet men nu är det båda benen, smalben som vader. Nu är väl egentligen inte detta något stort problem då det finns brun utan sol som jag kan använda, men är det inte rätt lustigt?

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.