Vecka 18 | 2018

Vecka 18 | 2018

En vecka som började med regn och nästan minus grader kändes det som slutade med klarblå himmel och sommar i luften.

Hänt under veckan:
Veckan började med en klämdag för många. Eller är det klämdag även då en inte är ledig? Jaja strunt samma. Det var ingen vanlig måndag iallafall. Efter ha börjat “morgonen” redan vid 04:55 ute på verandan med en kaffe så Bull fick tillbringa några minuter utomhus så var dagen igång. Jag fick faktiskt gå och lägga mig två timmar sedan för att orka med resten av dagen. Satte mig på tåget och åkte in till city för att gå på möte. Ett kort men väldigt givande och spännande sådant. Efter det tog jag mig lyxen och körde ett coffice på Espresso House någon timme innan jag tog mig hemåt igen.

Vad som hände med tisdagen vet jag faktiskt inte, känns som den dagen inte riktigt fanns denna vecka. Onsdag blev en lugn dag framför datorn och kameran då jag hade lite att stå i med både blogg och skola. Tog dock en liten paus mitt på dagen med att gå ut och jaga kanin. Inte så spännande som det låter, men tydligen sprang det runt en kanin med koppel mellan tomterna och jag kände då att jag vill inte ha på mitt samvete att den kan bli överkörd. Så på med skorna och ut och leta kanin, vilket inte tog mer än 2 min innan jag hittade den. Med lite fintar så var den infångad och återlämnad till sin ägare på några minuter. Så nu vet jag att det bor en kanin i området också.

I fredags blev det lite tågresor fram och tillbaka in till city. Först på förmiddagen åkte jag in för ett möte över en fika på Vetekatten. Efter mötet gick jag förbi Lush på Drottningsgatan som öppnade dörrarna precis i samma sekund. Fick med mig fyra badoljor som kommer att invigas så snart som möjligt. Sedan blev det en tur in till city igen för att möta upp Lotta på kvällen och gå på event hos Make up Store. Jo på Vetekatten “stötte” jag ihop med Mikael Persbrandt. Ointressant fakta kanske. *skrattar*

I lördags besökte jag Green Beauty Day med Louise. Lämnade dock mässan efter ca 2 timmar med blandade känslor. Mycket folk, varmt och en hel del nya märken. Vi fick ta del olika syn på värdet av värdet hos influensers. Tappade nästan hackan när det kom till dålig syn på influenser hos ett relativt stort varumärke. Men men, deras förlust helt enkelt! Lördagen fortsatte sedan med att köpa och plantera nya blommor runt om på tomt och veranda.

Idag söndag blir det att fira en för tid morsdag, lite grillning och självklart avslutar vi veckan med ett härligt söndagsspa. Skall testa några nya produkter från veckan, bla från Annemarie Börlind och Lush.

Bäst under veckan:
En otroligt trevlig start på helgen ihop med Lotta på stan. Underbart väder, goda drinkar och mycket skratt. Solen hittade till Stockholm, både bra och dåligt. Jag är inte riktigt redo att slänga ifrån mig skinnjackan.

Sämst under veckan:
Hade verkligen hoppats på fint väder så jag kunnat vara ute lite. Och sedan måste jag nog säga att dessa väckningar varje natt / morgon ( natt för mig, morgon för dig kanske). Att sova max 4-5 timmar på dygn är inte kul. Självklart kan jag gå och sova en timme eller två mitt på dagen, men det förstör nog bara mer än vad det gör nytta för en som inte kan ta en powernap och sedan stiga upp.

Veckans filmer / serier:

The Client List – Två säsonger klarades av väldigt fort och serien är nu slut. Skit jobbigt slut. Hatar när ett avsnitt slutar så pass att en vill se nästa avsnitt på direkten. Men tydligen är serien nedlagd så vi får aldrig veta hur det går för The Rub. Jaja en sån där serie du kan ta dig igenom om du ligger hemma sjuk. Familjedrama på hög nivå.

The Week of – En typisk Adam Sandler film men ändå inte. Det märks att det inte är han som är regissör. Dock hittar du väldigt mycket likheter med hans egna filmer. Måste tyvärr säga att detta är den sämsta filmen med Adam Sandler. Hade helt enkelt hoppats på något mera.

Morden på Sandhamn – Var inte så väldigt imponerad över förra säsongen men kände att jag ville titta på dom nya avsnitten som kommer nu. Del 1 och 2 plöjdes utan att känna någon vidare wow. Alexandra (som hon inte heter i serien) är alltid där när det händer saker, ALLTID. Jag kommer troligen se alla avsnitt men nja det kan jag göra någon dag när jag är sjuk eller snön faller.

Vad hände denna vecka för ett år sedan:

 • Firade valborg hos vänner, skönt att komma bort.
 • Resten av veckan låg jag faktiskt hemma med influensan, inge roligare än så tyvärr.

Vad händer nästa vecka:

 • Det är nu (redan) dags för mig att lämna besked om jag skall återvända till min arbetsplats eller inte. Det har gått 5 månader nu sedan jag blev tjänstledig.
 • Men innan dess skall jag hinna med en förmiddag hos Make up Store även denna vecka. Jag och Lotta skall få oss en personlig kurs i make up. (Förhoppningsvis utan peruk denna gång)

Övrigt:

Vintern är officiellt över nu och många har nappat på att gå över till vår och sommar looken. För mig brukar det oftast vara att göra något roligt med håret, men nu har jag ju faktiskt haft lila hår under ett år om inte längre. Min fundering är nu (IGEN) att verkligen gå tillbaka till att bli brunhårig. Mitt hår börjar verkligen visa resultat av all blekning och preparat som jag använt. Även om mitt hår är väldigt starkt och tåligt så ser det nu ut som svinto så fort jag har i några produkter som skall ge volym. Det har gått så pass långt att jag nästan bara använder mig av serum, olja eller primer för att göra håret blankt och platt. Och så vill jag faktiskt inte ha det, jag älskar volym och mina saltvatten produkter. Så nästa gång ni ser mig ute på stan är jag kanske brunhårig. Kommer ni känna igen mig då eller är mitt kännetecken det lila håret??

You Might Also Like

2 Comments

 1. Jeanette - Go Green Makeup & Skincare Blog

  Å nej! Va tråkigt att det blev en sådan upplevelse! Jag såg dig i förbifarten och letade sen efter dig men ni hann gå innan jag lyckades *haha Ja, det var mycket folk speciellt under fm.
  Det är rätt lustigt hur olika synen är på influensers. Tråkigt dock när större varumärken har dålig inställning 🙁

  Nya tag på SBW! Vi ses där! kram

  1. Annica

   Jag försökte se om jag kunde hitta dig i folkhavet men kände att det var lite omöjligt.
   Ja helt sjukt hur olika dom tänker. Kände inte alls för att prova deras produkter i framtiden tyvärr.

   Ja nu ser vi fram emot SBW! Skall bli så kul.
   Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.