Vecka 17 | 2018

Vecka 17 | 2018

Vi passerar snart april och tar oss in i maj. Förra året snöade det i maj så än ropar jag inte hej efter våren!

Veckan kanske inte började på bästa sätt. Den fyrbenta väckarklockan väckte mig första gången 04:12, så det var bara att gå upp och ge honom mat. Nästa gång var 06:22, då ville han dock inte ha mat utan ville gå ut. Icke, så jag gick upp igen och la mig. Nästa gång var 07:05. Då pallade jag inte längre så jag klädde på mig, gjorde mig en kopp kaffe och gick sedan ut på verandan och satt mig så han fick gå ut. Nackdelen är att jag sovit sjukt dåligt under natten, det var så otroligt varmt av någon anledning. Fördelen, ja det är väl att jag klivit upp tidigt och hinner med så mycket mer under dagen.

Veckan var rätt lugn, försökte plugga så mycket som möjligt. I onsdags var det ett webinar, gillar inte alls det där med webkameran. Och jag hoppas verkligen dom som var med inte blev allt för störda av att Bull gick runt och pratade hela tiden. *skrattar*

I torsdags var en sådan där dag som solen visade sig men jag hade planerat att vara inne och storstäda. Eller storstäda var faktiskt att ta i, städa lite och plocka i ordning. Det är så lätt att det glöms annars. Fredagen och lördag gick till att fortsätta städa, tvätta och fixa i källaren. Sambon beställde en ny projektorduk som kom i fredags så den skall självklart upp. I söndags fick vi kärt besök över en fika och lite rensning i garaget. Jo och för att inte glömma! I går var jag hos DD Sthlm och lekte silversmed. Alltså hur coolt är inte det! Berättar mer i ett separat inlägg under veckan.

Nä nu fortsätter jag med att ta lite extra helg och är tillbaka på onsdag!

Uppdatering från Bull: Sover på dagarna och lever helvete på nätterna, behöver jag säga något mer?

Veckans filmer / serier:

The Client List – Jag vet att jag föra veckan skrev att jag skulle ta ett uppehåll bland serier men när jag kom över denna så var det kört. Trodde faktiskt att jag bara skulle klara av ett avsnitt och sedan få nog, men jag fastnade som vanligt.

Vad hände denna vecka för ett år sedan:

  • Stockholm Beauty Week gick av stapeln, så jag hade tagit ledigt från jobbet och tillbringade några dagar där.
  • Tog med mig sambon och får upp till Lingbo och tillbringade helgen där med nära o kära

Vad händer nästa vecka:

  • Skall på helkväll hos Make up Store. Mycket mer än så vet jag inte, men kommer självklart berätta mer senare
  • Det är dags för Green Beauty Day och i år blir första gången för mig. Skall bli så kul att lära mig mer om eko och naturlig skönhet.

Övrigt:

Sambon går på semester snart och vi har inte riktigt planerat vad vi skall göra. Landet, roadtrip eller bara vara hemma. Varför skall det alltid vara så stressigt att komma på vad man skall göra under semester, borde man inte kunna ta dagen som den kommer bara. Eller är risken att semestern bara flyger iväg då?

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.