Vecka 16 | 2018

Vecka 16 | 2018

Lite shopping, fikastunder och föreläsning. Ja det är hur veckan har sett ut, men vi får inte glömma värmen och solen som tittat fram. Är den här för att stanna nu?

Jag började veckan med en lunchdate på min arbetsplast. Det är snart dags att ge besked om jag tänkte komma tillbaka efter tjänstledigheten eller. Men jag har till den 11 maj på mig att ta det beslutet. Ni kunde läsa mer om det under veckan.

I tisdags smet jag iväg till Täby Centrum och spanade in lite nytt på Sephora. Tyvärr var jag lite för tidigt då dom inte hunnit packa upp allt från Zoeva ännu. Bättre lycka nästa gång. Under kvällen började jag utforska LinkedIn på ett sätt jag inte orkat tidigare. Så mycket information som finns i den appen eller på webben för den delen. Uppdaterade min profil och hittade en hel del nyttigheter till framtiden.

I onsdag hade solen gått i dvala och regnet tittat fram istället. Men det var inte så konstigt eftersom jag skulle ta mig in till city. Det var dags för en föreläsning “Naturligt snygg – Skönhet för medvetna“. Kommer troligen skriva om detta i ett senare inlägg.

Bor du i Stockholm så vet du att vi verkligen hade ett kanon väder under torsdagen. Jag tog mig en kaffekopp och paddan när jag vaknade, bosatte mig mer eller mindre ute på verandan och gjorde dagens sysslor där. Tack Louise för tipset! Tyvärr vart det lite för länge på verandan att jag glömde göra det jag planerat under dagen, men det kommer flera dagar.

Avbokade helgens planer och tillbringade tiden hemma med sambon och vår källare. Låter väl kanske inte så jätte trevligt, men vårt mål var att börja inreda gillestugan nu så sambon kunde flytta ner dit. Även då vi älskar musik så har vi olika ting att lyssna på och jag är sjukligt trött på det han lyssnar på. Så när gillestugan är klar kan han bosätta sig där nere på kvällar och nätter för att njuta av det han vill lyssna på utan att jag stör mig på det.

Uppdatering från Bull: Det märks att snön är borta, kvarterets alla katter kommit ut på riktigt och att fåglarna bygger bo. Ja och så har grannen skaffat hund. Bull har glömt bort det där med att gå ut och äta gräs, han går nu ut för att revirmarkera varje hörn och kant på tomten. Och innan han sätter sitt revir så skall han minsann se till att ALLA hör det. Alltså vilken jäkla pipa. Jag släpper inte ut honom om jag ser att någon av grannarna sitter ute på tomten.

Veckans filmer / serier:

Chef´s Table – Jag sa i förra veckan att jag skulle göra ett uppehåll på serierna. Men jag råkade komma över denna och det är ju faktiskt inte en serie utan mer ett gäng dokumentärer. Väldigt intressanta oavsett om du gillar matlagning eller söt.

Vad hände denna vecka för ett år sedan:

  • Vi tog oss hem från stugan efter ha firat en extra lång påsk där.
  • Det var dags för mig att fixa ett nytt pass. Varför tar det alltid emot att skaffa nytt pass? Jag ser kriminell ut på alla mina passfoton.
  • Var i väg till optikern för göra en linsundersökning. Eftersom jag har så otroligt svårt att bära mina glasögon så kanske linser skulle hjälpa mig tänkte jag.

Övrigt:

Har du koll på vad sulfater gör med din kropp? Visste du att det är en sorts salt och en fettlösare som torkar ut både kropp och hår. Så kolla igenom dina produkter och se om dom innehåller sulfater. Kan vara anledning till varför du känner dig torr när du stiger ur duschen eller att håret aldrig blir så där mjukt och glansigt som du önskat. Vill du att jag skriver mer om just detta på bloggen?

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.