Vecka 14 | 2018
Hälsa & Livet

Vecka 14 | 2018

Våren kom och den gick. Ja det är april i Sverige kan vi lugnt säga nu.

Veckan började med en röd dag och sambon var ledig. Jag däremot tillbringade hela dagen i min gamla och nya klädkammare. Det var nu dags att sätta upp inredningen och möblera in alla kläder. Så kul men lite små jobbigt. Läskigt hur många plagg jag hittade som hade prislappen kvar.

Veckan började verkligen med riktigt vårväder även om det nu blåste lite kallt om vart annat. Men i onsdags när jag väl skulle ta mig in till stan så kom regnet, och det var inte lite heller. Skit kallt, mulet och spöregn. Det är då jag undrar om det ens är värt att sminka sig och fixa till håret. Jag var inbjuden på aw hos Adviral. Himla trevlig kväll med lite utbildning, prat, skratt och sushi. Väldigt glad över att jag trotsade regnet och tog mig dit för att träffa massa härliga människor och få en bättre inblick över hur det fungerar med adlinks och Adviral.

Torsdag, fortfarande skitväder ute. Även då jag sitter inne så gör vädret så otroligt mycket. När solen skiner så skiner över motivationen och framförallt inspirationen. Denna dag var det iallafall dags att börja planera helgens överraskningstårta till Louise. Då hon fyllde år under påsken tänkte vi åka upp och överraska henne med tårta. Ni som följer mig på instagram har kunnat se tårtan där. Tårta blev det iallafall inte under torsdagen, motivationen fanns inte där och då blir allt bara fel. Allt hände istället under fredagen då sambon även slutade tidigt. Ett gäng varv till Bauhaus, IKEA och sedan tårtbakning medans sambon satte väv i gillestugan.

Lördag var det dags att dekorera tårtan och sedan sätta oss i bilen och fara upp mot Ockelbo. Louise blev allt överraskad av både besök och tårtan. Dock väldigt ledsen att jag helt glömde bort att hon inte klarar av gluten. *ledsen* Bättre lycka nästa gång!

Veckan kommer avslutas hemma i källaren. Sambon har fått sin inredning till klädkammaren så den skall upp och sedan tänker jag ta mig ett långt och härligt bad. Nästa vecka kanske jag kommer uppdatera er om hur klädkammaren blev då den nu är så gott som färdig. Vi skall bara hitta en snygg sittpuff och några till konsoler så jag får upp alla skor.

Uppdatering från Bull: Han skiftar humör efter väder och sover mest hela dagarna nu. Kvällar och nätter är som värst. Han springer fortfarande efter mig och jag måste hålla honom sällskap för att han inte skall väcka hela området. Det är nu inte bara väckning en gång per natt för att få mat utan nu väcker han mig konstant för att bara få kela lite bredvid mig i sängen. Så det gäller att lära sig när jag skall stiga upp och när jag kan ligga kvar men inte somna. Tabletterna går fortfarande lite si så där med måste jag erkänna.

Veckans filmer / serier:

Velvet – Säsong är passerad. Detta är verkligen en serie om du gillar mycket intriger, kärlek, hat och snabba puckar!

Vad hände denna vecka för ett år sedan:

  • Pressvecka så det blev till att springa mellan kontoren.

Övrigt:

Nästa vecka drar pressveckan igång. Vill ni att jag uppdaterar från dom olika besöken jag kommer göra? Isf hur, här i bloggen eller på instagram / stories?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.