Vecka 13 | 2018

Vecka 13 | 2018

Det är påskvecka även om jag nu inte firar påsk på något speciellt sätt i år. Har skippat det där med påskris och alla kycklingar, vet inte ens vart dom är längre.

Veckan började med att tog mig upp till jobbet för möte. Det var dags att ha det där årliga lönesamtalet, något jag verkligen avskyr. Sitta där och nästan behöva skryta om hur duktig du är för att få högre lön. Nej det där är inget för mig. Vi pratade även om mina framtidsplaner, semestern och om jag har tankar på att komma tillbaka eller inte. Den sista punkten är faktiskt något jag inte vill tänka på då det ger mig ont i magen och jag blir stressad. Vill köra på som vanligt nu och veckan innan tjänstledigheten är över så kan jag få känna av hur jag vill göra. Nu vet jag att det inte fungerar så eftersom dom behöver veta en månad innan tiden är ute om jag tänker komma tillbaka eller inte.

I tisdag gjorde jag en liten utflykt in till city med mor och far. Vi besökte Mr Cake. Mor och jag är lika intresserade av att baka tårtor så då är det lite extra kul att besöka ett fik där en person som Roy Fares springer runt. För dig som inte har koll på Mr Cake så är det ett fik som Roy Fares och Mattias Ljungberg startat upp, där amerikanska bakverk möter svensk fika.

Det är en kort vecka för många som tar ledigt från torsdag och kanske åker på en liten semester. Jag hade gärna farit till stugan denna helg men då vi håller på med renoveringen så valde vi att stanna hemma och göra klart allt. Mitt stora projekt denna vecka blir att tömma min garderob så vi kan montera ner Algot systemet och sedan montera upp det i klädkammaren. Känns som att bara tömma min garderob kommer ta hela påsken. Vet ni hur mycket skit jag har där inne som aldrig kommer till användning? Måste åka och köpa mig flyttkartonger så jag kan sortera upp allt, slängas, sparas och ge bort.

Uppdatering från Bull: Alltså jag vet inte riktigt vad det är med honom. Denna vecka har han varit hemsk. Folk pratar om mars katter, ja då borde dom komma hem till oss och höra. Han låter dygnet runt här. Visa stunder måste jag tom stänga dörren till verandan för att grannarna inte skall tro att vi försöker ha ihjäl honom, han tar verkligen i från klorna när han skriker.

Veckans filmer / serier:

Velvet – Det går sakta men säkert framåt. Jag är fortfarande på säsong 1 vilket jag tycker är skönt. Tittar kanske på ett avsnitt om dagen då dom är så långa. Denna serie hade varit perfekt att ladda ner i offline läge om jag skulle åkt upp till stugan.

Vad hände denna vecka för ett år sedan:

  • Jag var på en avskedsmiddag för min gamla chef. Det var dags för honom att gå i pension efter ha jobbat på företaget i mer än 30 år.
  • Inos gick av stapeln ute på Grand Hotell Saltsjöbaden. Himla trevlig helg med både nya kunskaper och bekantskaper.
  • Direkt från Inos tog jag mig till Globen för att se Weeping Willows.

Övrigt:

Jag har helt glömt bort att önska er en riktigt trevlig påsk! Efter inlägget i onsdags tog jag påskledigt från datorn och bosatte mig mer eller mindre i garderoben och klädkammaren. Så några påskägg har det inte blivit. Men att glömma bort att önska er en riktigt trevlig och glad påsk skäms jag lite över. Får bättre mig på den saken till nästa år. 🙂

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.