Recap-of-week-12-18
Hälsa & Livet

Vecka 12 | 2018

Det är verkligen vår i luften nu, bara på någon timme så har väldigt mycket snö försvunnit och det kanske är dags att ta fram dom lite mer snygga och lättare skorna.

Veckan började ungefär som förra slutade, med influensan. Under måndagen bäddade jag rent i sovrummet (vilket kändes som sju svåra år) och begav mig ner mot vardagsrummet. Sambon är fortfarande frisk och behöver sova då han faktiskt jobbar om dagarna. Kanske inte var det bästa egentligen då jag troligen hostade sönder lungorna under natten. Från denna dag kände jag att bloggen får ta en liten paus, jag vill inte hålla på att kladda bland produkterna som sagt och ge dom äckliga baciller. Ibland kan det faktiskt vara lite skönt att bara koppla bort bloggen och ta en liten detox under några dagar.

I lördags bjöd mor med mig på Nordiska Trädgårdar för att få lite inspiration till våren. Det var otroligt stort och fanns hur mycket som helst att köpa, lukta och smaka på. Jag köpte med mig lite lökar, ost och en födelsedagspresent faktiskt.

Veckan avslutas idag med en brunch på Edsbacka Wärdshus med Lotta. Ja eller dagen tar inte slut där utan jag kommer självklart avsluta hela veckan med ett efterlängtat bad. För vet ni vad, hantverkarna är äntligen klara och källaren är vår igen! Jag kommer starta nästa vecka med att tvätta och tvätta. Så mycket tvätt har blivit liggandes då vi inte kunnat använda tvättstugan på nästan 3 veckor. Inte för att jag förbrukat speciellt mycket kläder under denna tid utan mest sprungit runt i mjukisar och t-shirt. Så skönt!

Jo och självklart har det blivit några våfflor idag! Har du ätit några?

Uppdatering från Bull: Äntligen en hel vecka då jag kunnat ge honom tabletterna både morgon och kväll utan problem! Så glad för detta, så snart så kan vi boka en tid hos veterinären. Vi skall  inte vänta ut tre hela veckor utan vi testar och ser om det gett något innan helt enkelt.

Veckans filmer / serier:

Crazy ex-girl – Då Netflix inte har alla säsonger eller så har det inte kommit fler så lägger vi denna på is. Troligen kommer jag ha glömt bort den när nya säsongen väl kommer, japp så bra var den.
Velvet – Jag har inte tagit mig igenom speciellt många avsnitt än, men jag är fast! Detta är en spansk serie från 50 talets modeimperium. Det finns hela 4 säsonger med ca 16 avsnitt per säsong. Varje avsnitt är ca 70 minuter långt, så ja ni kan tänka er att detta är ingen serie du sträck tittar under en helg. Att den är på spanska stör mig inte alls, utan gör den ännu mer intressant tycker jag. Det blir lite mer fart i den skulle jag nog säga.

Vad hände denna vecka för ett år sedan:

  • Det var en otroligt lugn vecka. Kan inte hitta att jag gjorde något speciellt alls. Skönt faktiskt!

Övrigt:

Nu har jag kommit till det där skedet att det verkligen är dags att fylla på med färg i håret. Men frågan är, skall jag fortsätta med lila ( den jag använder idag) eller skall jag testa något nytt? Håret är idag blått kan jag säga, fattar inte varför det blir blått så fort jag tvättar det och inte försvinner det heller. Ibland tror jag minsann att mina färgbomber är permanenta och inga wash out.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.