Vecka 11 | 2018

Vecka 11 | 2018

Ännu en vecka börjar lida mot sitt slut och jag hoppas den nya veckan går mot en friskare sådan.

Jag startade veckan på bästa sättet skulle jag nog säga. En lunchdejt med Katarina på CHS AB, så trevligt! Vi pratade vad som händer runt om i skönhetsvärlden och jag fick då lära mig en del nytt, sådant är alltid trevligt tycker jag. Tisdagen fortsatte med mera skönhet, då jag tog mig in till Calgel Sweden för att vara nagelmodell. En elev som skulle få lära sig mer om manikyr behövde några naglar att träna på och självklart ställde jag upp på det. Mina naglar är så himla ojämna just nu och behöver lite extra kärlek. Fortsatte dagen med ett besök hos Vass Pr innan jag tog mig hemåt. Dagen började dock i katastrof då pendeltågen inte gick pga elfel. Det blev ett antal byten mellan buss och tunnelbana för att ta mig in till city.

I onsdags vet jag inte riktigt hur jag egentligen överlevde att kliva upp. I söndags somnade jag på soffan och vaknade upp med ont i nacke på måndagen. Under tisdag hade värken gått ut i axeln och så i onsdags när jag vakna. Aj! Nu har det börja gå ner i skuldran, gör så jäkla ont. Skönt nog kan jag villa axeln när jag sitter framför datorn. Bara att slänga upp armbågarna på bordet och så belastar jag inte axlarna så mycket. Frågan är bara vad jag skall göra för att det skall  bli bättre. Den där gelen jag smorde in med innan jag gick och la mig i tisdags gjorde saken bara värre.

Under torsdagen hade både värken börjat gå över och jag kunde nu röra mig fritt men kände att något annat var på g. Och det stämde, när jag vaknade i fredags så var det som en käftsmäll kommit med posten. Ont i halsen, hosta och dunderförkyld. Vad har jag gjort för att förtjäna detta??

Så ja ni kan ju gissa vad jag gjorde under helgen. Japp nerbäddad och tyckte livet var pest. Jag som fick så roliga paket i torsdags. En ny bujo bok från Tidformera, massa snygga läppstift från Isadora och underbar hudvård från Caudalie. Tyvärr inget jag orkar eller vill testa nu medans jag är sjuk.

Uppdatering från Bull: Inga uppdateringar här. Han äter som en häst, spottar ut var och varannan tablett om han nu inte spyr upp dom. Undrar när vi skall lyckas gå en hel vecka när han behåller alla tabletter. Och frågan är ju faktiskt om vi skall fortsätta ge honom tabletter överhuvudtaget. Nästa vecka måste jag ta mig i kragen och ringa veterinären så vi reder ut detta.

Veckans filmer / serier:

Crazy ex-girl – Swappar runt på Netflix och försöker hitta lätta serier och hamnade på denna. Och ja lätt sedd är den allt om inte ville pinsam. Musikal, komedi och så amerikansk.

Vad hände denna vecka för ett år sedan:

  • Åkte ner till Göteborg även denna vecka för att gå på kurs. Momskurs, kanske inte det roligaste men nödvändigt då Skatteverket gjorde om en hel del regler inför 2017.

Övrigt:

Hur lindrar man halsont och hosta på bästa sätt? Receptbelagda hostmediciner är jag allergisk emot (kodein). Honungsvatten är gott första två klunkarna sen är det bara så jäkla sött och jag blir illamående. Att sova på soffan i sittande läge fungerar bra under vardagarna när sambon inte är uppe speciellt länge, men under helgen så är det elakt att inte låta honom vara i vardagsrummet för att jag skall sova. En vanlig förkylning med täppt näsa kan jag ta men när hostan kommer så blir jag livrädd för att åka på lunginflammation igen.  Japp det är dags att sluta röka!

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.