Vecka 10 | 2018
Hälsa & Livet

Vecka 10 | 2018

Stugmys och tjocka termobyxor bytes ut mot verkligheten och sånt där trist slaskväder.

Veckan startade uppe i stugan med minusgrader och snö. Dagen fortsatte med en långpromenad i snön och slutade framför tvn med en brasa och ett glas rött. På tisdagen var det dags att packa ihop och ta oss hemåt. Medvetet drog vi ut på tiden så mycket som möjligt innan vi satte igång med packningen, ingen av oss ville åka hem. Hade det inte varit för att jag hade planer resten av veckan så tror jag faktiskt att jag och Bull stannat några dagar längre.

Internationella kvinnodagen spenderade jag på Clarion Hotell med ca 250 andra kvinnor. Jag kommer skriva ett separat inlägg om detta event. Det tog lite emot dock att ta mig iväg denna dag då det bara vräkte ner snö. Planen hade varit att bära mina nya sneakers men det var bara att glömma. På med kängor och vinterjacka. Tanken var att skriva ett långt inlägg om denna dag och visa er massa foton, men av någon anledning blev inga foton bra och jag har total blackout över vad jag skall skriva. Får helt enkelt fnula på den där ett tag.

I fredag tog jag mig ut till Stockholms mässan och spenderade dagen på fotomässan. Själva mässan var egentligen inte så mycket att ha för mig som inte tänkt köpa världens fotoutrustning eller ta mig iväg på en kajaksemester. Utan jag satt mestadels upp i presscenter och jobbade under dagen. Skönt att koppla bort allt runtomkring och bara ägna sig åt arbetet.

Helgen, ja det var en helt vanlig helg. Sambon jobbade lördag och jag passade på att tvätta då vi inte kan göra det i veckorna nu när hantverkarna är här. Mello stod som ett självklart val på schemat i lördags. Söndagen tillbringades mer eller mindre i soffan. Vi kollade på ett gäng Adam Sandler filmer och tilllagar oss pulled pork (dock inte i soffan). Jag avslutar helgen med ett efterlängtat bad och någon trevlig ansiktsmask.

Uppdatering från Bull: Det var tydligen inte alls kul att komma hem i veckan för honom. Han drog igång med sina vanliga rutiner som att gå runt och gnälla. I stugan har han varit så lugn och inte gnällt överhuvudtaget. Ja eller förutom den dagen jag ställde ut hans fisk i snön. Insåg under helgen att det gått tre veckor sedan vi påbörjade den “nya” medicineringen och det är då dags att ringa veterinären igen. Men jag vet inte riktigt om vi är redo då det gått så himla dåligt i omgångar med att ge honom medicinen. Borde kanske vänta en vecka eller så ringer jag veterinären till veckan och hör vad dom tycker.

Veckans filmer / serier:

Stranger Thing – Har varit emot denna serie så länge men efter att sambon tjatat så tog jag mig tid att se den. Och självklart fastnade jag! Nostalgi på högnivå om du spelade Drakar och Demoner eller var en tvspelsnörd. Vi plöjde igenom båda säsongerna i stugan och nu är det bara att vänta lite snällt på sista säsongen.
Chesapeake Shores – Vet inte hur jag kom in på denna serie men troligen råkade jag bara trycka på den när jag swipa runt på Netflix. Fastnade för den men kan inte säga att det är en wow serie som verkligen måste ses. Lätt sedd och du kommer lätt in i den. Men nu har jag plöjt igenom dom två säsonger som släppts och avskyr att vänta på nästa. Finns inget datum eller på när nästa säsong kommer.

Vad hände denna vecka för ett år sedan:

  • Veckans konsert vart Magnus Carlson på Kägelbanan med sambon. Himla trevligt!
  • Åkte ner över helgen till Göteborg för att gå på event. Alltid trevligt att resa iväg en sväng.

Övrigt:

Recap redan på söndag tänker du kanske. Jo kände att jag ville inte “blockera” måndagar med detta inlägg och söndagar känns så tråkiga att jag ville ha något där. Oftast så vet jag redan hur veckan slutar så varför vänta ett dygn innan jag publicerar inlägget. Rätt eller fel, ja berätta det för mig om ni vill.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.