Recap of week 1 2018
Hälsa & Livet

Vecka 1 | 2018

Det är med glädje jag tar mig an 2018 och kan nu lämna 2017 bakom mig. Vi tar oss en titt på hur jag inledde det nya året.

Nu så, då kan vi äntligen säga att vi passerat 2017 och gått över till 2018. Vi släpper 2017 helt nu tycker jag och fokuserar på detta år.

Året började bra, eller rätt lugnt måste jag säga. Vi spenderade denna ledighet hemma då vi som sagt inte kunde ta oss upp till stugan. Men det var rätt skönt. Då sambon var ledig passade vi på att bara ta det lugnt tillsammans. Något som inte alls händer speciellt ofta. Vi har laddat inför att ta hem en container som skall fyllas med golv och väggar från vårt projekt nere i källaren. Det ser ut som kriget i vår gillestuga nu, men det skall bli så skönt att tömma den helt på allt skit som inte skall vara kvar. När det väl är gjort kan vi börja se över nytt golv och vad som skall pryda väggarna. Sedan skall den omtalade väggen upp och jag får en walk in closet. Eller ja det är inte bara jag som får den utan sambon skall få dela den med mig. Kanske blir det en följetong på hur den kommer till. Är det något ni skulle vilja se här på bloggen?

I fredags hände något helt sjukt. Vi åt lite sen middag då vi hållit på att riva golv i gillestugan och sambon tog en bastu efter. Några minuter efter att vi ätit middag (hemgjord hamburgare på högrev) så började det klia och sticka i högra halvan av mitt ansikte. Det var som att den halvan domnade bort. Jag hade full känsel och kunde röra allt men det kändes helt domnat. Höll mig vaken i några timmar bara för att se att det inte skulle bli värre och då det inte blev det så gick jag och la mig. På lördagen när jag vaknade var nästan allt borta förutom i högra delen av näsan. Bra skumt!

Uppdatering från Bull

Tratten är av sedan en vecka och läkningen går jätte bra. Nu är det bara lite päls som måste växa ut på kind och framben så ser han normal ut igen. Men när det kommer till hans värden för struman så ser det inte bra ut. Eller det ser iallafall inte bättre ut. Värdena är så höga fortfarande att det inte går att mätta. Så nu dubblar vi dosen i tre veckor och sedan är det återbesök. Jag tror han är på väg tillbaka till sitt normala jag, förutom att en går runt och nojar hela tiden över småsaker som troligen inte har något som helst att göra med själva struman.

Veckans filmer / serier:

Younger – Fortsätter att se avsnitten som kommer på Tv4 play måndag till torsdag. Någon som vet vart jag kan hitta alla säsonger redan nu? Spoiler för dig som inte sett. Säsongsavslutning i torsdag då Liza äntligen “berättar” om sin ålder. Hur skall det gå under nästa säsong, tappar hon allt som lyckas bygga upp?
The Following – Vid detta lag trodde jag att vi tagit oss igenom en säsong, men tydligen har vi bara sett 10 avsnitt. Börjar tröttna lite på historien men jag har gett mig tusan på att ta mig igenom denna.
Beck Ditt eget blod – När skall dom egentligen skulle producera Beck filmer? Nu var ju inte denna så speciellt dålig och dom gör det rätt bra med att Beck slutat på kåren. Jag har svårt att tänka mig att det inte blir fler filmer efter dessa tre. Jo, vad du än gör kolla inte på denna utan text som jag gjorde. Du kommer missa en hel del viktig information (tror jag).
Last man standing – En underhållande och lätt serie att slötitta på. Hittade den av misstag och fastnade rätt fort. En amerikansk komediserie som absolut inte har någon som helst mening i livet. Denna serie går medans jag står i köket och lagar mat, ligger i sängen och försöker sova eller bara är allmänt uttråkad och inte vet vad jag skall göra. Behöver inte hänga med speciellt mycket. Fick mig dock en funderare när jag insåg att dom byt ut två av karaktärerna mellan säsong 1 och 2.
El Camino Christmas – Jag ville ha något lättsett och denna var verkligen det. Några kändisar (Tim Allen och Jessica Alba) med som verkar ha dåligt med pengar, men va tusan det var en julfilm så varför inte. Du behöver absolut inte skriva upp denna på din “Filmer jag måste se”.

Vad hände denna vecka för ett år sedan:

Recap of week 1 2018

Jag drar igång det nya året med “Lips of today”. Smyger i gång med en rätt neutral färg. Vi tillbringar några dagar i stugan och njuter av kyla och snö. Så sjukt mycket snö och riktigt kallt att vi trodde att vi inte skulle kunna ta oss hem. I år han vi inte ens ta oss dit in vädret tog över alla vägar. Hade en tävling ihop med Glossybox där jag tävlade ut deras egendesignade kalender för 2017.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Louise 8 januari 2018 at 09:35

    Älskar att läsa vad du har skrivit på din blogg, nu ska jag gå upp och göra lite nytta.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.