Vårnyheter från O.P.I – New Orleans Collection

OPI - New Orleans Collection

Följ med O.P.I till livfulla New Orleans med vacker jazz musik och sprudlande färger. Nu i februari släpper O.P.I sin stora vårkollektion som denna gång inspirerats av jazzens New Orleans. En kollektion med 12 glada och härliga nyanser. 

Jag har faktiskt inte hunnit få mig några lack ifrån Hello Kitty som släpptes för inte alls länge sedan. Detta var då en limiterad kollektion och dom flesta räknade med att den skulle försvinna väldigt fort, så jag kanske få räkna mig som körd där. Men jag gråter inte för det för jag har andra nyheter till er nu! Redan nu i slutet på februari släpper O.P.I en ny kollektion som får våra naglar att sjunga.

OPI - New Orleans Collection

Våren 2016 hos OPI speglar en utav världens mest mångfasetterade städer inom kultur, mat, musik och färgstarka människor. De tolv nyanserna i kollektionen inspireras av värme, lekfullhet och stadens alla nyanser. Under Daisy Beauty Expo fick vi vara med om lanseringen av just New Orleans Collection.

OPI - New Orleans Collection

Det här är en kollektion som jag tror att alla kan hitta sin favorit i. Jag har redan hittat mig några stycken. Underbara Take a Right on Bourbon, Let Me Bayou a Drink och Humidi-Tea är några av dom lack som kommer pryda mina naglar under våren.

OPI - New Orleans Collection
| I´m Sooo Swamped! | Rich Girls & Po-Boys |She´s a Bad Muffuletta! | Spare Me a French Quarter? | I Manicure For Beads |

OPI - New Orleans Collection| Humidi-Tea | Take a Right on Bourbon | Let Me Bayou a Drink | Show Us Your Tips! |

OPI - New Orleans Collection| Suzi Nails New Orleans | Got Myself into a Jam-balaya | Crawfishi´n for a Compliment |

Visst är dom underbara alla lacken! Förstår ni nu varför jag skrev att det är något för alla. Nu är frågan, vilket kan man börja med. Något av lacken ni vill se först?

Kollektionen släpps i mitten av februari och kostar 155SEK hos bla Åhléns,  Kicks och Eleven.se.

PR & Policy

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.