Vårnyheter från Maybelline

Vårnyheter från Maybelline

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Härliga färger på både läppar och ögon, använd ditt ansikte som en målarduk och du kommer garanterat få en roligare tid fram till våren. I dag tittar vi på vårnyheter från Maybelline!

Under februari lanserade Maybelline en kollektion som föll mig på läppen bokstavligen talat. Så förbered dig på ett långt inlägg för det finns så  mycket skoj att visa. För som jag sagt tidigare, även om våren lyser med sin frånvaro så är det otroligt skoj med lite färg i ansiktet. Och alla nya produkter hjälper faktiskt till att hålla humöret uppe när snön vräker ner, eller som här om kvällen då det faktiskt regnade hos mig.

Vårnyheter från Maybelline

Vi drar igång på direkten med alla produkter och först ut är mina favoriter som kanske inte var så himla svårt att lista ut vilka det var. Dessa produkter är faktiskt dom som jag testat flest gånger innan detta inlägg. Kunde inte riktigt hålla mig när jag såg alla härliga nyanser och just att dom var matta älskar jag!

Maybelline Superstay Matt Ink

Vårnyheter från Maybelline

Med 10 nyanser av flytande matta färger som kommer få mina läppar att längta till våren kan jag inte annat än att le. Blev så otroligt glad när jag öppnade paketet med dessa Superstay Matt Ink* (119SEK). Jag är helt enkelt svag för läppstift i liquid formulan. Dessa skall vara högpimenterade och ge läpparna en attityd som håller i upp till 16 timmar.

Vårnyheter från Maybelline

Pilformad applikator som ger precis finish med endast ett drag även då jag har väldigt svårt att hålla mig till ett enda drag. Jag kan komma på mig själv med ha stått framför spegeln och applicerat ca 20-25 drag även då det vart perfekt redan efter två. Jag har som sagt fått hem 8 stycken av dessa 10 nyanser och tänkte visa er hur dom ser ut.

Vårnyheter från Maybelline

Mina favoriter är Seductress* och Visionary*. Och bara för att visa hur jäkla bra dom sitter så får ni se när jag försökte tvätta bort min swatch av några nyanser. Sitter som berget och min hud började nästan att brinna medans jag gnuggade bort. Här har jag använt mig av wipes, micellärvatten och kroppskrubb.

Vårnyheter från Maybelline

Total Temptation Mascara & The Colossal Big Shot Tinted Primer

Vårnyheter från Maybelline

Total Temptation Mascara* (149SEK) har en krämig formula som är väldigt lätt att applicera. Den skall bygga upp och separerar dina fransar för en beroendeframkallande volym. Och så har vi det där med doften, jag luktar alltid på mascaran innan jag köper den. Vart väldigt förvånad över att denna skulle ha kokosnöt extrakt just för doftens skull. Det är ingen jätte stark kokosdoft, men den finns där. Vilket då också gör att den där vanliga starka doften som jag oftast inte gillar är borta. Så ja plus poäng för doften på denna. Borsten är normalstor och jag säger verken bu eller bä om den. Jag är rätt bra på att anpassa mig till olika borstar. Total Temptation Mascara finns även som vattenfast så gillar jag denna kommer jag mycket troligt köpa den vattenfasta i framtiden.

Vårnyheter från Maybelline

The Colossal Big Shot Tinted Primer* (119SEK) är som ni hör en primer och är uppbyggd på svarta fibrer. Här går Maybelline ut med att det är en smal borste just för att appliceringen skall bli så smidig som möjligt, men jag håller inte med om att det är en smal borste. Den ser nästan exakt likadan ut som Total Temptation Mascara och den är inte smal. Men som sagt, jag lägger inte så himla stor vikt på själva storleken när jag köper en mascara som jag vet andra gör. Då detta är en primer så marknadsför Maybelline med att denna skall användas innan Total Temptation.

The City Kits – Pink Edge & Urban Light 

Vårnyheter från Maybelline

Här har vi två paletter som innehåller 1 highlighter, 1 rouge samt 8 högpigmenterade ögonskuggor. Pink Edge(189SEK) innehåller en mix av både matta och skimrande nyanser med en grund mot det rosa. Men denna palett har även nyanser som brunt, guld och svart. Jag gillar verkligen denna. Tror att jag kommer hitta olika kombinationer som passar mig perfekt.
Urban Light* (189SEK) där emot har olika skimrande och metalliska nyanser som går åt det ljusare pastell. Unicorn var faktiskt det första jag tänkte på när jag såg denna. Inte min favorit även om förpackningen var snyggast.

Vårnyheter från Maybelline

Color Sensational Eyeshadow

Vårnyheter från Maybelline

Singelskuggor, jag trodde dom var lite ute men jag kan ha helt fel där. Maybelline släpper nu 3 matta och 3 skimrande nyanser. (Jag föredrar duo eller trio faktiskt) Innan jag går in på själva skuggorna måste jag faktiskt trycka lite extra på något jag reagerade negativt på. Namnen på skuggorna står på den lilla plastbit som du tar bort när du öppnar förpackningen, sedan har du ingen aning vilken nyans det är som du använder. Ett stort minus då jag gärna vill ha vetskapen om vad produkterna heter även i framtiden. Mitt minne är inte så jäkla bra, hahaha. Så här tycker jag Maybelline får göra om och rätt. En ny modern förpackning kräver även produktnamnet tycker jag! Color Sensational Eyeshadow* (69SEK) känns faktiskt lite omoderna för mig.

Vårnyheter från Maybelline

Men åter till själva produkten. Dessa beskrivs som krämiga och intensiva skuggor med hög pigmentering. De lovar även att dessa sitter på hela dagen utan att smulas. Tyvärr tycker jag dom inte alls är speciellt krämiga eller har hög pigmentering. Nej dessa sex små singelskuggor är inget jag hoppar högt av alls.


Detta inlägg innehåller ett pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Mer info finner du under PR & Policy.

You Might Also Like

One Comment

  1. Titti skarp

    åh vilka härliga nyanser
    dessa måste jag kika mer på

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.