Vardagslyx med Lyko nr 38
Skönhet & Mode

Vardagslyx med Lyko nr 38

Hejdå vinterhud! Ja det är Lyko’s hälsning när man vill känna lite vardagslyx med Lyko nr 38. Det är dags att öppna en ny box med andra ord.

Nu har det gått några månader sedan jag presenterade en box från Lyko. Vi har gått mot vår, ja kanske lite svårt att tro ibland när man tittar ut genom fönstret. Men i dag tänkte jag presentera Lykoboxen nr 38*, det finns faktiskt även en Lyko vårbox*. Har inte riktigt bestämt mig för om jag skall slå till på vårboxen eller inte. Lykoboxen nr 38 är iallafall hemma hos mig nu och tar och öppnar upp den.

Vardagslyx med Lyko nr 38

Temat på boxen är att få bort gammal vinterhud. Ja jag kanske skulle ha slagit till på denna för en månad sedan men i vissa delar är det faktiskt fortfarande vinter här i Sverige. Men som sagt, bort med gammal vinterhud och börja återfukta.

Vardagslyx med Lyko nr 38

REF – Leave in conditioner*
100% vegansk leave in conditioner som luktar underbart! Denna skall skydda, stärka och utreda torrt, skadat och färgbehandlat hår. Tror denna är som gjord för mig. Extra glad över att den kom i full size, mindre glad över att den läckt på vägen hem till mig. Innehåller en blandning av marulaolja, kokosnötsolja och Camelina olja.
Pris: 210SEK / 175ml

Vardagslyx med Lyko nr 38

WELEDA – Skin Food*
Kan detta vara den nya krämen som får mina armbagar och nagelband att bli så där mjuka och fina igen? Föpackningen som kom med i boxen var endast på 30ml så den är perfekt att slänga ner i handväskan och ta fram när det behövs lite extra omvårdnad. Dock är jag inte så jätte förtjust i lukten, men den är bättre än många andra allaround mirakelkrämer.
Pris: 129SEK / 75ml

Vardagslyx med Lyko nr 38

L’ANZA – Healing Dry Texture Spray*
Även denna kom i travel size (52ml). Måste erkänna att det var ett tag sedan jag använde just torrschampoo då jag är frälst på saltvatten. Men jag ser fram emot att testa denna och se om den kan ge mig en schysst frisyr. Ingen speciellt stark doft, men det återstår att se om den lämnar kvar en vit hinna på håret.
Pris: 219SEK / 300ml

Vardagslyx med Lyko nr 38

CICAMED – Cleanser Antioxidant*
En bra rengöring av huden är A och O. Denna cleanser skall vara skonsam mot din hud innehållande ekologisk aloe vera, grönt te och skyddande antioxidanter. En svag citrus doft som kanske piggar upp dig på morgonen när du rengör ansiktet. Skall bli trevligt att prova. Denna kom i travel size (25ml).
Pris: 249SEK / 150ml

Vardagslyx med Lyko nr 38

NONIQUE – Extreme Energy Lip Balm*
Deo är en produkt som är otroligt tråkigt att köpa men måste alltid finnas hemma. Skrämmande så tog min deo slut i förrgår och jag har gått utan tills jag packade upp denna box. Nivea är en produkt jag upprepande gånger kommer tillbaka till när det gäller deo. Jag gillar den milda känslan mot huden och framför allt den milda doften. Powder Touch har jag inte testat tidigare och så det skall bli intressant att se om den kan hålla upp till 48 timmar. Och den skall även vara fläckfri, jippi för att slippa vita fläckar på kläderna.
Pris: 35SEK / 50ml

Snart kommer vi se Lykobox nr 39* i webshoppen. Boxen kostar 119SEK och varje gång är det nya produkter som presenteras. Här saknas det dock teman så produkterna kan vara väldigt random, ibland väldigt trevligt. Den innehåller oftast 5 produkter och ibland även någon bonus produkt. Då detta inte är en box du prenumererar på så går det inte att skapa en profil för vilka produkter du vill ha i boxen. Det finns även en manbox* nu för den som kanske vill överraska någon av det manliga könet.

Är ni kvar?
Jag har ett tips för er som köpt dessa boxar och äger en massa nagellack. Lykoboxen är perfekt att förvara nagellack i då dom är så där lagom höga. Orkar du så kan en alltid klä om boxarna eller bara skriva roliga saker på dom. Jag har sorterat in mina nagellack i märken.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.