Vardagslyx med Lyko Nr 36, när det behövs som mest

Vardagslyx med Lyko Nr 36
affiliatelänkar

Vardagslyx med Lykoboxen nr 36 visst låter det härligt, få en box varje månad med lyx. Det är som lilla julafton när man sitter där med händerna runt boxen och sakta öppnar upp locket för att se som finns där.

Boxar kommer på löpande band, visa nya medans andra är trogna följeslagare. Även då dom flesta boxar har samma tema i grunden så är dom väldigt olika. Du kan ta den box som passar dina behov bäst. Sen kommer det månader då boxarna inte alls är speciellt roliga men det är dom där boxarna med det lilla extra som jämnar ut det. Denna månads boxar drar igång med Lykobox nr 36*. Jag har sagt det förut men jag älskar deras format på boxen då jag har det perfekta användningsområdet för dom. Annars så kommer dessa boxar oftast i samma design, vit med svart text. Lyko kanske kommer hoppa på trenden att göra olika teman på designen som speglar innehållet?

Vardagslyx med Lyko Nr 36

Måste säga att jag vart otrolig glad när jag öppnade boxen och såg det lilla häftet som alltid följer med. För framsidan var det en äldre person som strålade glädje och självförtroende, så härligt att se!

Vardagslyx med Lyko Nr 36

Denna månad var inte boxen lika tung som sist. Men det behöver inte alltid betyda att det är sämre produkter i. Det var en varierande blandning av produkter, något som täcker in alla områden inom beauty. Vi hugger tag i produkterna och ser vad som egentligen fanns i boxen tycker jag.

Vardagslyx med Lyko Nr 36

SCHWARZKOPF* – OSIS+ BIG BLAST
Volum är något jag inte kan få nog utan. Älskar produkter som kan få mitt hår att komma bort från det där platta och livlösa. Jag var ett stort fan av Osis volumpulver så denna skall bli intressant att testa. Kanske lyckas jag fixa en helt ny frisyr som håller hela dagen.
Pris: 179SEK / 200ml

Vardagslyx med Lyko Nr 36

ARGANMIDAS* – TRAVEL KIT 2X50ML
Ett smidigt resekit med schampo och balsam, kommer hur lägligt som helst. Denna lilla duo kommer få följa med mig på nästa resa här i oktober. Dessa skall ha en unik blandning av ingredienser som vitamin E, arganolja, proteiner och keratin. Skall bli väldigt intressant att prova, luktar himmelskt utan att vara överdrivet.
Pris: 89SEK / 2*50ml

Vardagslyx med Lyko Nr 36

SANS SOUCIS* AQUA BENEFITS MOIST CREME-GEL
Här har vi krämen som skall ge mycket fukt, få fina linjer och rynkor att synas mindre och framför allt få huden fräsch och fast. Ser fram emot att prova!
Pris: 319SEK / 50ml

Vardagslyx med Lyko Nr 36

LOREAL PARIS* –  COLOR RICHE NATURALS 235 NUDE
Otroligt krämigt läppstift som glider på lätt vid applicering. Jag personligen tycker att det sitter väldigt bra och behöver inte fyllas på hela tiden. Älskar den diskreta färgen som gör att man lätt kan bli beroende.
Pris: 125SEK

Vardagslyx med Lyko Nr 36

Bonusprodukt: Filorga* – TIME FILLER EYE och LAGERFELD* PRIVATE KLUB WOMEN EDP

Denna box kanske inte var lika tung och intressant som förra men jag måste ändå säga att jag är riktigt nöjd. Det är inga produkter som jag kommer slänga iväg utan allt kommer gå igenom min testperiod för utvärdering. Jag är lite extra nyfiken på Osis+ Big Blast för att se om den kan göra underverk för mitt annars helt bångstyriga hår.

Snart kommer vi se Lykobox nr 37* i webshoppen. Och vem vet, snart kanske det blir jultema på boxarna.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.