Vardagslyx med Lyko Nr 35

Vardagslyx med Lyko Nr 35
affiliatelänkar

Vardagslyx med Lykoboxen nr 35! Ja här har vi en box med produkter från kända märken som kommer att få följa med mig på semestern. Är det här nya boxen som kommer finnas i allas hem snart?

Sommar och semester är över för många men jag har precis påbörjat min semester och innan jag han lämna storstaden till att fara ut mot landet dök Lykobox nr 35 upp hos mig. Rätt passande då jag fick något roligt att leka med uppe i stugan.

Vardagslyx med Lyko Nr 35

För er som inte är bekanta med Lykoboxen* är detta en box man köper styckvis. Det är ingen fast prenumeration som Glossybox eller Lookfantastic tex. Boxen kostar 119Sek hos Lyko* och innehåller oftast 5 mindre produkter ifrån deras sortiment. Ett sortiment som är otroligt brett.

Denna månad kom det hela 6 produkter och även originalstorlekar. En otroligt tung box och det gillar vi. Deras design har genom tiderna ändras från en liten svart påse till en stor fyrkantig vit box. En box som jag förvarar trevliga saker i. Skall visa er efter semestern vad man kan göra med boxarna. Kan även passa på att visa er vad som händer med alla andra boxar jag får. Sambon håller på att bli tokig på mig så jag tror att jag behöver ta lite hjälp från er samtidigt där.

Men vi hoppar över till innehållet i Lykobox nr 35.

SCHWARZKOPF – OSiS VOLUME UP
Volum är något jag inte kan få nog utan. Älskar produkter som kan få mitt hår att komma bort från det där platta och livlösa. Jag var ett stort fan av Osis volumpulver så denna skall bli intressant att testa. Kanske lyckas jag fixa en helt ny frisyr som håller hela dagen.
Pris: 179SEK / 250ml

CHARMSIES
Dessa små charmsies är till håret egentligen, men stjärnorna kommer få pryda mina naglar till hösten. Att applicera dom i håret fungerar säkert jätte bra men det är inget för mig faktiskt. Jag tror dom kommer bli jätte fina på naglarna.
Pris: 119SEK

Vardagslyx med Lyko Nr 35

SCHWARZKOPF ESSENCE ULTÎME – ULTIME OMEGA REPAIR SCHAMPO & BALSAM
Vid första ögonkast trodde jag dessa var för blondin men efter ha läst lite så blev jag glatt överraskad. Dessa två produkter skall göra mitt sommarhår fint. Kommer att skriva separat om dessa två så fort jag testat dom lite.
Pris: 79SEK / 250ml

DEODOCS – Daily Intimate Wash
Sambon har fått en sådan tidigare men då den verkligen luktar man så har jag inte velat använda den. Nu har jag fått en egen som luktar milt av rosor och violett. Denna har fått följa med på semestern då jag av någon anledning tycker att det inte känns riktigt hygieniskt med att inte ha en vattentoalett under någon vecka.
PRIS: 95SEK / 200ml

CLARINS – Instant Light Balm Perfector
Hur söt är inte denna hylsa! Älskar förpackningen och undrar varför inte denna storlek säljs ute i butik. Perfekt när man inte riktigt vet om färg eller formula passar. Mer av denna storlek ute i butik tack! Det här är en produkt som nästan alltid finns hemma hos mig då den gör mina läppar så mjuka och återfuktade. Gillar att det är lite färg där men väldigt diskret. Denna kommer vara ett måste i handväskan.
PRIS: 179SEK

Vardagslyx med Lyko Nr 35

Jag faktiskt väldigt nöjd med denna box. Fler av produkterna har som sagt fått följa med upp till stugan och kommer att testas under tiden jag är här. Ingen av produkterna gjorde mig besviken. Och jag ser nu fram emot att komma hem igen för att få fylla den tomma boxen med lite skoj.

Kommer vi se Lykobox nr 36* i webshoppen snart? Insåg även nu att jag helt glömt bort att visa er Lykobox nr 34. Det måste vi fixa helt enkelt, så fort jag är hemma från landet kommer jag lägga upp den åt er.

You Might Also Like

One Comment

  1. Lykoboxen nr 34 • Daretobeyou.se

    […] Lykobox nr 35 finns i handeln  nu och kostar 119SEK. Snart tror jag även att Lykobox nr 36 släpps! […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.