Om Bloggen

Välkommen till Daretobeyou.se

daretobeyou

Välkommen till min nya blogg där jag själv kommer försöka ta med er i min värld av skönhet. Som dom flesta av er redan vet så bloggade jag på Beauty in Bloom.se. Tyvärr stängde vi ner den bloggen och jag beslutade mig för att starta upp denna och försöka ge er min värld.

Här kommer jag som sagt fortsätta skriva om allt inom skönhet, plus size, min vardag och lite resor. Men självklart kommer jag fortsätta mitt bloggande om att våga vara sig själv, Dare to be you! Ni kommer hitta alla inlägg som jag skrev under BiB tiden så att ni inte missar något.

Jag gör det här för er, ja och lite för mycket själv eftersom jag tycker det är sjukt roligt att blogga. Hoppas att ni vill fortsätta följa mig här under ett nytt namn. Utsidan är ny men insidan är densamma.

Nu kör vi!

//annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Silly me 18 oktober 2015 at 13:13

  Här har du en ny följare! 🙂

  • Reply daretobeyou.se 18 oktober 2015 at 13:20

   Tack, Vad glad jag blir Silly me! 🙂 Och varmt välkommen självklart!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.