Hälsa & Livet

Välkommen in till en ny värld.

Det var i december 2019 som jag skrev mitt sista ”riktiga” blogginlägg, även om det nu var rätt tyst under månaderna augusti till november.

Daretobeyou.se fick hamna på is där i december helt enkelt. Jag hade tappat all motivation och inspiration, kände egentligen bara en stor press på att mata ut inlägg med nya spännande produkter. Sa ifrån mig dom flesta pressutskick av flera anledningar och började istället kamma igenom fysiska butiker efter produkter att köpa. Något som inte var hållbart speciellt länge då jag vart sjukskriven till 50% och hade under tiden endast en konsulttjänst som förlängdes med 1-2 månader i taget.

Det sista året med bloggen kändes inte längre som att jag gjorde det för mig själv, att jag tyckte det var roligt längre. Allt kändes bara ett tvång och jag insåg hur produkter lagrades i lådor utan att användas upp. Det hela slutade med att jag gjorde en totalrensning och gav bort eller slängde nästan allt. Jag orkade inte längre.

Ett nytt kapitel.

Så därför har jag nu valt att fortsätta låta Daretobeyou.se ligga på is och starta mig ett nytt kapitel. Imjustme.se kommer bli en plats här på cyber där jag delar med mig av saker jag vill dela med mig av. Det kommer inte bara handla om skönhet, av 10 inlägg kanske 2 är skönhetsrelaterade. Jag vill så mycket annat, och jag tänker inte hålla på att nisha mig bara för att någon annan tycker det. Så här kommer jag ta upp allt möjligt om mitt liv.

  • Psykisk ohälsa
  • Träning / sjukgymnastik
  • Alkoholfritt och sockerfritt (kanske inte tillsammans)
  • Skönhet och Mode
  • Min helt vanliga vardag
  • Lite pyssel och sånt

Ja precis vad som helst som dyker upp i min vardag och som jag tycker är värt att berätta för er. Så ja det kommer komma en del sponsrade samarbeten och dylikt, men inte alls i samma skala som på förra portalen. Hoppas ni kommer följa mig i vardagen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.