Hälsa & Livsstil

Våga visa vem du är – Utmaning

9DA3D4FB93

Är det någon av er läsare som vill hänga på mig med lite utmaningar?

Jag tänkte små steg framåt i livet som gör att du vågar visa vem du är. Kan vara allt ifrån att börja bära kjol/klänning, visa mer hud, gå i högklackat, bära läppstift, ta dom där hålen i öronen, göra en färgglad makeup till jobbet eller ha stora mönster på plaggen. Tanken är att vi skall peppa varann för att vi är precis som vi är, men även om vi duger precis som vi är så kanske vi har saker som vi skulle vilja göra men inte vågar. Har du något som du skulle vilja göra men inte riktigt vågat pga ditt utseende? Jag har absolut några sådana saker och dom tänkte jag dela med mig av och hoppas på att klara av dom mer er hjälp.

Några av mina saker som jag skulle vilja klara av:

 • Bära kjol / klänning till jobbet eller vardags överhuvudtaget
 • Bära kläder som inte är stora som tält. (jag vill gärna undvika plagg som på något sätt kan visa hur min kropp egentligen ser ut)
 • Skall absolut lära mig att bära mer färg och mönster
 • Gå i pumps som har en klack högre än 2cm
 • Med värmen kommer öppna skor och det bävar jag för, men jag ska minsann lära mig att gå med öppna tår.
 • Äger massa läppstift men har svårt att bära det till vardags. Så mitt steg här är att bära läppstift med *paow* effekt till vardags

Kom nu ihåg att dessa är mina punkter och dom kommer troligen uppdateras hela tiden. För visa är dessa punkter hur löjliga som helst men för mig är det ett hinder i livet. Så alla har olika punkter att handskas. Berätta vad just du vill klara av för att få den där självsäkra utstrålningen som bara du kan ha. Den här utmaningen är till för alla oavsett storlek på plånbok och kropp. Målet är att övervinna känslan av att inte passa in eller tro att man inte duger som man är. Du behöver inte vara fotomodell för att kunna bära den där ursnygga klänningen. (pik till mig själv)

Jag är absolut ingen expert på ämnet utan tänker med detta och tillsammans med er se till att alla inkl mig själv känner att vi är alla lika mycket värda oavsett hur vi ser ut. Så sätt igång nu och fota eller skriv av dig och tagga #vågavisadig så peppar vi varandra att känna oss värdefulla precis som vi är!

Mina uppdateringar kommer ni hitta här, på Instagram och Facebook.

//Annica

*Bild lånad från stocksnap.io

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Uppdatering: Våga visa vem du är | Beauty in Bloom 16 september 2015 at 16:36

  […] vardagen har kommit igång. Det var med andra ord ett tag sedan jag drog i gång min utmaningen ”Våga visa vem du är”. Det har sen start egentligen mest varit för min egen del så jag skulle ta mig i kragen och […]

 • Reply Uppdatering: Våga visa vem du är | Beauty in Bloom 16 september 2015 at 16:36

  […] har gått lite mer än en månad sedan jag drog i gång utmaningen ”Våga visa vem du är”. Mest för min egen skull men alla som ville fick hoppa på. Detta skulle vara en utmaning utan […]

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.