Våga vägra söndagsångest

Våga Vägra Söndagsångest

Söndagar är en sådan dag på veckan som nästan alla har ångest över. Varför, avskyr alla verkligen sina jobb så pass mycket att dom inte vill gå upp på måndagsmorgon? Jag tror inte det handlar egentligen om hur man har det i vardagarna utan mer att man kanske inte hunnit allt man velat under sin ledighet på helgen.

I söndags bestämde jag mig för att absolut inte ha någon som helst ångest över att helgen snart var över. Egentligen hade jag inte fått speciellt mycket gjort under helgen men kände inte att det var någon anledning till att deppa för det. På fredagen gjorde jag sambon otroligt glad över att hålla honom sällskap på en konsert fast jag egentligen inte gillar bandet överhuvudtaget. Lördagen spenderades mer eller mindre i pyjamas för min del, så skönt. Och sedan har vi söndag som skulle bli den där dagen då allt måste ske bara för att man inte vill att helgen skall ta slut.

Så vad gjorde jag för att ta vara på min söndag utan att få ångest? Började morgonen med att sova ut och få en chailatte serverad i sängen. Bara det där var en otroligt skön start, inget som var planerat. Steg upp och tog det lugnt med en liten frukost och några avsnitt av PPL. Där tog dock paniken över lite då jag tydligen sett klart alla fyra säsonger som nu finns på Netflix! Tanken var att fota och blogga lite men motivationen låg mer eller mindre kvar på huvudkudden och jag kunde verkligen inte få fram något. Klädde på mig och drog på lite smink, inget alls mycket förutom det otroligt snygga läppiset Lolita från Kat von D. Är så nöjd över att jag köpte det. Mitt mål var att ta mig till Make up Store och klämma lite på kollektionerna som jag berättade om tidigare i veckan.

12717739_10153967349165970_697844748576598753_n


Bild lånad från Make up Store

Love, Diamond och Safari finns redan i butik och jag ville verkligen se vad som fanns. Diamond kollektionen har ett läppstift, Promise som jag var himla sugen på att testa. Jag kommer skriva om Microshadow Trio “Diamond” och Dream Twin med Velvet Beam och Blush Sugar Pink lite senare så ni får se denna fantastiska kollektion. Men nu åter till läppstiftet. Tyvärr fick det stanna kvar i butik då det inte föll mig riktigt i smaken. Det kändes lite för 80 tal för mig, och så var det alldeles för mycket skimmer för att jag skulle vilja bära det till vardags.

Men jag gick inte ut från denna butik helt tomhänt. Jag fick mina bryn fixade! Älskar verkligen att få mina bryn fixade av någon annan än mig själv. Vardagslyx för mig! Jag skall tillbaka till butiken i veckan då jag fingrade på några av produkterna i från kollektionen Safari. Så läckra förpackningar, ja innehållet var det absolut inget fel på heller.

Våga Vägra Söndagsångest

På vägen hem vart det sedan en Burned Caramell Latte från Starbucks och en förpackning hårfärg från Mood. Väl hemma avslutade jag min ta hand om mig dag med ett spa. Varmt bad, ansiktsmask och färga håret. Innan sängen passade jag på att förnya naglarna lite också.

En helt perfekt söndag utan någon som helst ångest över måndagen!

You Might Also Like

One Comment

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.