Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
Skönhet & Mode

Våga bära färg och mönster! (del 2)

BiB om färg och mönster

Det behövs mer färg och mönster. Vår och sommar innebär för många att man automatiskt byter ut svart till färgstarka nyanser.

Vågar man inte gå på mitt förra inlägg med färggranna plagg kan man alltid satsa på accessoarer eller skor. Eller varför inte något skoj till badkläder. Jag har försökt att sätta ihop olika plagg och produkter för er så ni skall ha något att välja på. Något för alla oavsett storlek på plånbok eller kropp. Jag tror personligen att jag kommer satsa på fler nya skor i olika färger och mönster.

 

badkläder

Badkläder | Nr 1 | Nr 2 | Nr 3Nr 4 | Nr 5 | Nr 6 | Nr 7 | Nr 8 |

accessoarer

Accessoarer | Nr 1 | Nr 2 | Nr 3Nr 4 | Nr 5 | Nr 6 | Nr 7 | Nr 8 |

Skor

Skor | Nr 1 | Nr 2 | Nr 3Nr 4 | Nr 5 | Nr 6 | Nr 7 | Nr 8 |

Har du något tips på färgglatt plagg eller accessoar som du bara måste dela med dig av?

Som jag berättade i förra veckan så kommer det en liten utmaning senare på månaden. En utmaning till mig själv men jag blir väldigt glad om ni vill följa med på en liten resa genom sommaren. Detta inlägg kan komma att hjälpa till lite faktiskt. Även om det är mycket lättare att kanske tillsätta färg genom smycken och väskor. Badkläder måste jag införskaffa inför semestern så det skall bli intressant och se om jag vågar mig på någon av ovan modeller. Skulle jag gå igenom alla badkläder jag ägt genom tiderna så kan jag faktiskt bara minnas en baddräkt i färg och den hade jag vid 10 års ålder.

//Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.