Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
Skönhet & Mode

Våga bära färg och mönster! (del 1)

BiB om färg och mönster

Våren är kommen och världens fylls med färger och mönster. Dock inte i min garderob, den är verkligen mörk och dyster fortfarande. Men det är för att jag är så otroligt rädd för färg och mönster. Svårt att tro om man känner mig privat, jag är en person som älskar att skapa med färger och vill fylla mitt hem med färgglada prylar. Så varför är det så svårt att byta trenden med att bara bära enfärgat svart?

Det är dags att försöka, och jag har nu grävt fram färgglada plagg som jag gärna skulle vilja försöka mig på. Jag kan inte längre leva med att vara svart kläd och sedan ha färgglada skosnören bara.

Nedan hittar ni plagg som jag skulle kunna bära själv. Och jag försöker alltid hitta plagg som passar ett stort omfång storlekar.

Långärmat

| Nr 1 | Nr 2 | Nr 3Nr 4 | Nr 5 | Nr 6 | Nr 7 | Nr 8 |

byxor

| Nr 1 | Nr 2 | Nr 3Nr 4 | Nr 5 | Nr 6 | Nr 7 | Nr 8 |

klänningar

| Nr 1 | Nr 2 | Nr 3Nr 4 | Nr 5 | Nr 6 | Nr 7 | Nr 8 |

 

Har du något tips på färgglatt plagg som du bara måste dela med dig av?

Senare denna månad kommer jag ta upp det där med nya utmaningar för en själv, och just färg och mönster kommer vara en av mina utmaningar. Måste verkligen börja lära mig att bära mer av detta ovan. Färg och  mönster är snyggt så varför inte visa det!

//Annica

Pst.. I nästa vecka kommer det ett inlägg med mera färg och mönster. Då skall vi snacka badkläder bla. Så glöm inte att titta tillbaka här…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.