Hälsa & Livsstil

Vad finns i ditt handbagage?

Är du en sån som lägger all fokus på  den stora resväskan att du glömmer den där lilla som du har till handbagage? Jag lägger all fokus på resväskan så att det som följer med i handbagaget är troligen sånt jag bara slängt ner i sista minut.

Inför London resan på torsdag tänkte jag försöka planera båda väskorna lite bättre så jag kan undvika onödigt packande och sånt som inte kommer användas. Jag tänkte faktiskt börja med att lägga fokus på handbagaget. Vad behöver man oftast använda under själva resan?

Tog mig en trip till Sephora för att uppdatera mitt reseförråd. Åker ingenstans utan bra våtservetter och dom från Sephora passar mig utmärkt. En facemist fick även följa med, vill inte riskera att min favorit från Unani försvinner eller går sönder på vägen.

Har ni problem med öronen när ni är ute och flyger? Förra året när jag var i väg så testade jag att använda ett par rosa öronproppar från HappyEars. Tror faktiskt att jag fick dom via Testagram precis innan resan. Dom fungerade hur bra som helst för mig och jag har nu införskaffat mig ett nytt par då jag slarvat bort dom andra.

Självklart måste man ha med sig lite läsning. Oftast brukar jag köpa några magasin på Arlanda men denna gång hade jag tur. Daisy Beauty landade i brevlådan i går och har jag tur så kommer Femina idag eller imorgon. I den skall det vara en liten Londonguide så det vore inte helt fel att få den innan resan. Med på resan kommer även Frida Boisen – Digital Succé. Ser verkligen fram emot att få börja läsa den.

Egentligen behövs det inte speciellt mycket i ett handbagage. Pass, plånbok och mobil. Men är av den typen som tror att det värsta skall hända med resväskan och vill ha halva packningen i handbagaget kan det blir tungt. Packa bara ner det mest nödvändigaste och glöm inte att kolla upp med just det flygbolag hur mycket handbagaget får väga.

Vad brukar du packa ner i ditt handbagage?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.