Vad är det som hände?

Man kan ju undra vad det var hände egentligen?? Jag gick upp innan kl 07 nästan varje morgon (utan någon klocka). Är absolut ingen morgonmänniska och har aldrig varit. Vaknar jag före 09 utan klocka så kan man vara glad. Nu när jag börjar jobba 25% efter ca 6 månaders sjukskrivning är jag hur trött som helst på morgonen. Får typ hjärtsnurp varje gång väckarklockan ringer.

Men så har vi dom där dagarna då jag som sagt vaknade helt utan någon klocka och kände mig relativt pigg. En morgon stod jag där i köket precis som det vore det mest naturliga. Fick en sådan lust att göra lite juicer och ställa in i kylen. Vi hade tomater som snart skulle vandra vidare så dom tryckte jag ner i mixern och gjorde tomatjuice till mannen. Själv avskyr jag just tomatjuice.

Till mig blev det citrus. Jag hade en hel drös med limefrukter och grapefrukt så fram med juicepressen och börja jobba lite. Hade inte den blekaste vad jag skulle göra med all juice men det fick bli någon annan dags problem.

Så varför kan jag inte vara lika pigg och kreativ nu när vardagen är tillbaka? Hade ju hoppats på att jag skulle förbli morgonpigg så jag skulle hinna med en liten meditation innan jobbet. Nu vete tusan om jag ens vet vad ordet meditation betyder när jag vaknar. Vi snackar zombie trött….

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.