Vackra naglar med Idun Minerals
Skönhet & Mode

Vackra naglar med Idun Minerals

Vackra naglar med Idun Minerals

Vackra naglar är nästan alltid ett måste nu inför alla jul och nyårsfester. Jag har fått hem tre lack som garanterat kommer få pryda mina naglar denna vinter!

Att jag älskar nagellack är inget nytt. Omålade får mig att känna mig naken och det är inget jag vill göra när jag går till jobbet eller ut på fest. För några dagar sedan fick jag ett litet paket hem med tre underbara lack från Idun Minerals. Deras tre senaste tillskott och en vacker necessär fanns i boxen.

Alla tre Bergskristall, Topas och Opal är mineralnagellacket och innehåller ingredienser av högsta kvalité och har en long-lasting formula som ger strålande glans. Nagellacket har en så kallad 5-free formula vilket innebär att man tagit bort fem hälsovådliga kemikalier. Om nu inte detta var nog så innehåller dom dessutom ingredienser som är vårdande för naglarna. IDUN Minerals nagellack är berikat med mineraler, vitaminer och mandelolja. Skönt att kunna måla naglarna med färg som är snyggt och vårdar samtidigt! IDUN Minerals nagellacksserie består av arton både klassiska och trendiga nyanser samt ett topplack och ett baslack.

Vackra naglar med Idun Minerals

Jag fastnade direkt för Opal som är ett metallisk lack i härligt skimmer av rosé. Detta lack kommer få pryda mina naglar på årets julfest denna vecka. Så läckert! Men även Topas som är mauverosa och Bergskristall som drar lite åt en hudnära rosa ton är otroligt snygga.

Alla lacken täcker bäst med två lager, men Topas är otroligt täckande och fungerar mycket bra med endast ett lager. Just dessa tre lack vet jag inte än hur länge dom håller på men tidigare nyanser som jag använt mig av håller väldigt bra både med och utan topplack.

Vackra naglar med Idun Minerals

Jag tycker som sagt alla tre nyanser är otroligt vackra. Lätta att applicera då formulan inte är så drög utan ligger på lätt och rinner inte iväg. Vilken är din favorit?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Sara 5 december 2016 at 10:22

  Bergkristall är min favorit!

 • Reply Maria Sundlöf (blogg ej uppdaterad på länge pga sjukdom...) 5 december 2016 at 11:04

  Wow så läckra! Min favorit är absolut OPAL! Så himla läckert när det är lite metallic!

 • Reply Elin 5 december 2016 at 11:21

  Detta skulle man gärna vilja vinna, är verkligen behov av nya nagellack! Min favorit av nagellacken är bergkristall, så himla fin färg!

 • Reply Ella 5 december 2016 at 17:27

  Varför kan jag ej se vinnarna från 1-4 inlägget?:/

 • Reply Sandra Nordin 5 december 2016 at 21:39

  OPAL är min favorit <3 Mamma skulle älska bergkristall så om jag vann skulle hon få den 😀

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.