Vackert hår med Keratin Expert
Skönhet & Mode

Vackert hår med Keratin Expert

Solbränna, vacker innefrån och nu vackert hår med Keratin Expert. Mycket kan man mot- och påverka med lite piller. Om några månader har jag kanske magiskt hår!

Jag skall få vackert hår med Keratin Expert från Forté Pharma! Ja eller jag hoppas det iallafall. För inte alls så länge sedan testade jag på Solar Expert som en del av min sommar skönhetsrutin, och nu tänkte jag dra igång nästa steg och få finare hår innan vintern tar ut sin rätt på det. Som många av er redan vet så lever mitt hår en egen tidskapsel. Redan vid 25 års ålder började jag bli gråhårig och har sedan dess tampas med att hitta olika hårfärgningar som låter mina tinningar vara bruna i mer än 3 veckor. Kan säga att det är inte många som håller måttet.

Vackert hår med Keratin Expert

Men i och med att jag färgar håret regelbundet, i bland får jag för mig att bleka det och har ständigt saltvattenspray så tar det en hel del på håret. Även då jag får impulser lite då och då att klippa av mig allt så blir inte kvalitén på håret detsamma som när man var yngre. Så nu är det som dags att jag är lite snäll mot håret och ger den kärlek i form av kapslar.

Ett sött paket kom hem här om dagen men dessa kärleksfulla kapslar av keratin. Keratin Expert är nästa generations kosttillskott för glansigt, vackert hår och volym. Kapslarna innehåller cynatine (patenterade och kliniskt dokumenterade), ett lösligt keratinpulver med hög biotillgänglighet så att näringen når fram till hårsäcken. Så nu ska vi arbeta inifrån för att få ett vackert och glansigt hår.

Vackert hår med Keratin Expert

Under ca 2 månader skall jag morgon och kväll ta en kapsel full med keratin, vitaminer och mineraler. Det går att göra en intensivkur men jag väljer att den långa vägen denna gång. På köpet kanske jag får vackra och långa naglar.

Innehåll per daglig dos:
Cynatine – keratin 500 mg
L-Arginin 60 mg
Niacin 16 mg
Vitamin B6 1,4 mg
Biotin 50 µg (100%)
Zink 10 mg (100%)
Koppar 1000 µg (100%)
Selen 50 µg (91%)
Molybden 50 µg (100%)

Ingredienser: Cynatine® (keratinpulver), majsstärkelse, kapselmaterial (bovint gelatin), L-arginin, zink (zinkcitrat), koppar (hydrolysat av risprotein, kopparsulfat), niacin (nikotinamid), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror), selen (hydrolysat av risprotein, natriumselenit), färgämne (titandioxid), fyllnadsmedel (kiseldioxid), vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid), molybden (natriummolybdat), färgämne (järnoxid), biotin (Dbiotin). 

Vill du också prova på så finns kapslarna att köpa på bla Apotea (249SEK / 40 kapslar)

PR & Policy 2016
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.