Ute på hal is med blockklack

Ute på hal is med blockklack

Ibland kan det vara farligt tydligen att bara gå efter det en tycker är snyggt. För det finns regler och lagar om vad som passar en har jag hört. Sedan finns det en regel på att en inte skall följa dessa regler. Vågar du?

Här om dagen fick jag hem ett par skor som jag väntat och längtat efter från H&M. Men när dom äntligen kom hem till mig så var dom så fel. Det var inte bara det att dom var ca 2 storlekar för små även då jag tagit en storlek större än vad jag brukar, utan det var själva modellen som inte alls kändes som på bilden. Så för att trösta mig lite hamnade jag hos Ellos* och började titta lite på andra skor. Och jag fastnade för en helt annan modell mot den jag precis hade blivit så besviken på. Dessa pumps ‘Detroit’ kändes som att dom skulle kunna fungera för mig. MEN, den stora frågan. Är dessa tantskor? Är det helt enkelt tantvarning på dom eller kan en 38 åring som inte fixar att gå i smala och höga klackar ha dom här?

Pumps Detroit* har spetsig tå och klädd blockklack. Ovandelen är i präglad skinnimitation. Klackhöjd ca 5 cm.

Eller skall jag gå på det säkra kortet med både stabila skor och kanske rent utav lite trendiga?

Ute på hal is med blockklack

| 1. Pascal Darcy Floral* | 2. Boots Florida* | 3. Sneakers Running Free City Trainer* | 4. Sneakers billi-bi* |

You Might Also Like

4 Comments

 1. Jeanette Gustafsson

  Jag är en sådan person som går emot regler som andra sätter upp om vad som ska passa eller inte. Om jag själv gillar och trivs med det så funkar det för mig 😉
  Pumps Detroit är jättesnygga! Stadig klack med glamour av den spetsiga tåformen.

  Sen måste jag ju säga att Pascal Darcy Flower bootsen är sååååååååååååååå läckra!

  1. Annica

   Precis men det är ju så en borde göra! Vem bestämmer hur en annan skall klä sig eller vara. Så helt rätt, vi måste våga stå på oss och bryta mot reglerna. ?

   Ja visst är dom! Önskade jag hade ett par av dom redan nu. ?

 2. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

  Tycker jag absolut inte :D. Sen får man gå som man vill 🙂

  Kikar förbi bland andra medlemmar i Influensers of Sweden lite så hamnade här, passar på att lämna ett spår :).

 3. emiliawesterstrom

  Absolut inte tantigt!! Jag tycker endast att tjockare klack är snyggt, smal skulle jag aldrig satt på mig!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.