16 maj, 2022

Urban Decay – 24/7 Concealer Pencil

urban decay 1

Kan en penna få en person att känna sig fräschare än vad man egentligen är utan att se tillgjord ut?

Historien om Urban Decay startar i mitten av 90-talet. På den tiden dominerade rosa, rött och beige skönhetsmarknaden och det var inte vanligt med lila eller gröna nagellack. I så fall var man tvungen att antingen använda tuschpenna eller kompromissa med kvalitén. För att bemöta detta färgmonopol tog Sandy Lerner, David Soward och Wende Zomnir ett djärvt beslut och lanserade i januari 1996 märket Urban Decay. Om kosmetikindustrin inte uppfyller ens alternativa smak för makeup får man göra något åt det. Den första kollektionen bestod av 10 läppstift och 12 nagellack med provocerande produktnamn som Roach, Smog, Rust, Oil, Slick och Acid Rain, alla inspirerade av stadslivet.

Jag kan inte längre förneka att jag börjar få mörka påsar och rynkor under ögonen. Varje morgon innan sminket kommer på ser ut som sju svåra år. Så när jag besökte Kicks för ett tag sedan och kom över Urban Decay var jag inte alls speciellt sen på att se över vad som fanns för mig. Kan en liten penna få mig att känna mig lite fräschare än vad jag egentligen är när jag går som en zombie till jobbet?

Urban Decay

Tjejen som jobbade för Urban Decay var otroligt snäll och hjälpte mig att gå igenom deras produkter som skulle passa. Penna, flytande vilken nyans. Ja det är inte en sak som måste stämma. Men jag fastnade för deras concealerpenna 24/7 som ger en matt finish. Den är otroligt krämig utan att kladda av sig överallt. Concealerpennan ger en exakt och enkel applicering – utan användning av pensel, fingertoppar eller makeupsvamp. Nyansen som valdes ut till min hy är FBI som är en neutral beige som skall passa till en medelljus hy.

24/7 concealer Urban Decay

Urban Decay hittar du exklusivt på KICKS online och i butik i Täby. Inom kort även på KICKS Sergel och KICKS Nordstan.

//Annica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.