Uppsnappat!

Uppsnappat

Stort som smått, kanske visste du redan eller så är det något helt nytt. Vilket fall som helst så kommer här lite uppsnappat från världen runt omkring oss just nu.

I helgen är det dags för Harmoniexpo i Solna hallen. Ses vi där kanske? För dig som inte vet var Harmoniexpo är så kommer några korta ord om det här: Harmoni Expo är mötesplatsen för alla som är intresserade av personlig utveckling, holistisk hälsa och spiritualitet. Helt enkelt Sveriges största alternativmässa för Kropp & Själ.


Är du för mer traditionell hälsa så går “Allt för hälsan” av stapeln den 11-12 november på Stockholmsmässan. Tre dagar fullspäckade med träning, yoga, dans, föreläsningar, utställare och inspiration. Hos oss får du en skön spark i baken – vare sig det gäller att hitta balansen mellan arbete och träning eller om du vill hitta den där träningsformen som är rolig och rätt för just dig.


Gillar du skräckfilmer så kommer det en svensk sådan. Den 28 oktober släpps “Feed” på bioduken. “En grupp ungdomar med en välkänd influencer i spetsen blir inbjudna till en exklusiv campinganläggning mitt ute i vildmarken. Med siktet ställt på innehåll av högsta kvalitet åker de ut till en liten ö för några dagar av lyxigt vildmarksliv, redo att dela allt med sina följare. Men det finns något där ute, något som vill dem illa, något som inte går att förklara. Ganska snart handlar det inte längre om att hålla flödet levande, utan om att själv överleva.


Ett av dom bästa sätten att ta hand om sig själv är att avsätta tid för sig själv.


Visste du att Baobab pulver är hela sex gånger så rikt på C-vitamin än apelsiner, därför kan det användas för att behandla C-vitaminbrist vilket annars kan ge dålig läkning, trötthet, blödande tandkött, nedsatt immunförsvar och blåmärken. Dessutom är baobab rikt på antioxidanter som skyddar kroppens celler.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.