Uppsnappat!

Uppsnappat!

Stort som smått, kanske visste du redan eller så är det något helt nytt. Vilket fall som helst så kommer här lite uppsnappat från världen runt omkring oss just nu när vi övergår till november. En månad som oftast känns lite mörkare än alla andra.

Bor du i Stockholm och gillar att handla storpack så har nu Costco kommit till Sverige, närmare bestämt till Arninge / Täby. Här kan du tydligen handla allt mellan himmel och jord. Det är amerikanska Kirkland som slagit upp portarna för oss svenskar. Medlemskap krävs, 500SEK per person för att få handla.

Vad jag hört så är det otroligt fin kött och fisk disk. Allt är i storpack som sagt. Dock är det inte alls lika mycket amerikanska varor som hoppats men jag tror absolut inte att du kommer därifrån tomhänt.


Även nästa år (2023) kommer Weeping Willows kommer inta Dalhallas avslutningskonsert. Med på scenen har dom vänner, eld och ljusspel. Kan meddela att årets avslutningskonsert med dom var magisk. Så självklart kommer jag hänga på låset när biljetterna släpps den 30 oktober. Kanske har du redan hunnit få dig biljetter innan du läser detta annars tycker jag du skall boka in nästa års konsert.


Jag lever på banan nu förtiden men inväntar clementin säsongen. Så här kommer lite helt onödig fakta om bananer. Visste du att bananplantan är egentligen en ört men så stor att den ofta kallas för träd. Och frukten är egentligen ett bär, dock utan frön. Och när vi ändå är igång, jordgubben är inget bär utan en frukt. En till, avokado är en frukt, inte en grönsak. Tekniskt sett betraktas de som ett enkelfröigt bär. Sa ju att det var helt onödig fakta…


F.L.Y – First love yourself


Visste du att Chaga är rikt på antioxidanter och dess ORAC-värde är på hela 52 000 (blåbär har ett värde på 2400). Så det kanske är dags att bunkra på lite Chaga pulver istället för frysta blåbär nu under höst och vinter.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.