Uppmuntran och riktigt fab i håret
Skönhet & Mode

Uppmuntran och riktigt fab i håret

Håret kan göra så mycket för hur du känner både utåt och inombords. En dålig hårdag kan göra så otroligt mycket för ditt humör och självklart är det likadant när du känner dig riktigt fab i håret. Så när jag känner mig nere tar jag till hårfärg helt enkelt.

Efter några tuffa dagar på jobbet och vetskapen att nästa vecka kommer bli likadan om inte värre så behövde jag lite uppmuntran. Jag behövde lite färg i livet kan man säga. Och jag är inte den som är den så jag tar fram min flaska med Maria Nila VIVID VIOLET 0.22. Hokus pokus och jag har lite ny rolig färg i håret. Dock fjantade jag av någon anledning och hade bara i färgbomben någon minut. Svag svag violett färg syns där i håret när man tittar. Tror att jag skall ta en ny omgång ikväll och se om jag kan få till en starkare nyans i håret. Även då inte färgen syns något nu så blev det något jämnare bland alla färger jag har, minus dom vita stråna i tinningen. Av någon anledning är jag trött på det blonda eller mer gula jag har i håret men vet inte hur jag skall göra. Skall jag blondera mig mera eller skall jag gå tillbaka till mitt mörka?

Uppmuntran och riktigt fab i håret

Ja ni ser, livet är svårt ibland. Så medans jag klurar på den där biten tar jag i lite färgbomber och lekar av mig. Så länge det inte tar skada på håret så tycker jag det är otroligt roligt att leka. Har några andra färgnyanser från både Maria Nila och Grazette som jag kan leka med, men funderar faktiskt på om jag skall ta steget ut och köpa på mig några andra toner. Blått, rosa eller Royal Almandine kanske?

Uppmuntran och riktigt fab i håret

Eller borde jag bleka håret igen som jag gjorde förra sommaren för att sedan kunna mixa mer lite olika roliga färger. Allt tar så mycket bättre om man är ljusare i grunden. Bör jag kanske gå till en riktigt frisör denna gång och få håret blekt så jag slipper den där hemska gula tonen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply lotta åsberg 4 augusti 2016 at 14:11

    Pingla!!!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.