Hälsa & Livsstil

Uppdatering: Våga visa vem du är

uppdatering-juni

Ibland tar man visa utmaningar med en klackspark och ibland går man “all in”. Jag måste faktiskt säga att det är första gången jag går “all in” och storm trivs med det.

Det har gått lite mer än en månad sedan jag drog i gång utmaningen “Våga visa vem du är”. Mest för min egen skull men alla som ville fick hoppa på. Detta skulle vara en utmaning utan regler och krav, man får ta det helt i sin egen takt.

Idag tänkte jag berätta för er lite hur utmaningen gått för mig. Ni som följer oss på Instagram har säkert sett en del av min gång. Alla dessa saker gör jag  helt för min egen skull och ingen annans. Tyvärr har jag varit väldigt dålig på att dokumentera allt, det är något jag absolut måste bli bättre på. Har hittat mig en helkroppsspegel på Jysk som i dagarna skall få flytta hem till mig. Då vi kommer minska ner på antalet inlägg här under våra semestrar kommer jag lägga mer fokus på Instagram så ni kommer troligen hitta massa knasiga foton på mig där är jag försöker leka modell.

Några av mina saker som jag skulle vilja klara av:

 • Bära kjol / klänning till jobbet eller vardags överhuvudtaget
  • Denna punkt står orörd, har inte vågat eller haft möjlighet låter bättre till detta.
 • Bära kläder som inte är stora som tält. (jag vill gärna undvika plagg som på något sätt kan visa hur min kropp egentligen ser ut)
  • Jo men här försöker jag verkligen tänka till när jag tar på mig något. Har dock inga speciellt tajta plagg i garderoben.
 • Försöka bära överdelar med kortare ärm, jag skall kunna visa överarmarna utan att det känns fel.
  • Det här är något som jag verkligen försöker jobba på. Vet inte varför jag har sånt problem med just kortärmade plagg, men jag gillar verkligen inte att gå med bara överarmar.
 • Skall absolut lära mig att bära mer färg och mönster
  • Här tycker jag faktiskt att jag lyckats rätt bra. Nästan varje dag har jag burit något med antingen färg eller mönster. Sen att jag kanske inte hunnit utöka min garderob med så jätte mycket nya plagg inom denna ram, men jag försöker.
 • Gå i pumps som har en klack högre än 2cm
  • Japp köpte mig ett par skit snygga och bekväma pumps. Började använda dom och åkte på nageltrång på ena stortån, nu kan jag knappt bära ballerina visa dagar. Men jag kämpar på, nån dag blir nog tån bra igen.
 • Med värmen kommer öppna skor och det bävar jag för, men jag ska minsann lära mig att gå med öppna tår.
  • Inga öppna skor men jag har börjat använda ballerina som enligt min mening ser förs må ut. Ett steg fram då jag inte hittat några snygga skor som har öppen tå.
 • Äger massa läppstift men har svårt att bära det till vardags. Så mitt steg här är att bära läppstift med *paow* effekt till vardags.
  • Jajamensan! Här leker vi på. Försöker bara läppstift varje dag, dock fortfarande åt det lite mer diskreta men jag har färg på läpparna!

Så en snabb titt genom månaden vad jag vågat mig på…

Juni uppdatering

Något av det viktigaste jag börjat lära mig rätt bra under denna korta tid är att strunta i hur andra kan se mig. Det finns ingen anledning att jag skall leta igenom alla foton innan jag vågar lägga upp något bara för att försöka hitta något som dubbelhakan kanske är mindre på. Fjant, folk vet hur jag ser ut så varför hålla på att förvränga det på foton. Känns otroligt befriande även då jag inte är 100% säker ännu. Men det kommer…

uppdatering juni-1

Så fortsätt att följa med på utmaningen så får vi se vart vi hamnar till hösten. Vem vet, man kanske är en helt ny människa till tankesättet då. Är det någon som hängt på denna utmaning men kanske inte riktigt vågat ta steget fullt ut och dokumentera det?

//Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.