UpCirclé, klimatmedveten och lyxig hudvård.

Detta inlägg innehåller ett pressutskick samt annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Under Stockholm Beauty Week hittade jag ett för mig nytt varumärke och som verkligen fick mig att stanna upp. Visst är det lätt att hitta nya varumärken när man springer mellan alla borden men UpCirclé fick verkligen min uppmärksamhet och är nu så glad över att få prova några av deras produkter.

Men då jag inte hunnit prova produkterna så ingående än så tänkte jag att jag måste ju ta och berätta för er om själva varumärket. För som jag känner nu så är det inte ett varumärke man bara lägger ner i lådan och låter det damma.

Innan jag berättar för er vad UpCirclé är för några så tänkte jag bara visa er vilka produkter som nu kommer att hård testas här hemma under årets mörkaste månader. Kanske har du redan provat dig igenom deras sortiment, vore trevligt om du berättade vad du tyckte då.

UpCirclé, klimatmedveten och lyxig hudvård

Face Toner with Hyaluronic Acid* 219:-
UpCircle Face Toner with Mandarine Chamomile är ett uppfriskande ansiktsvatten med återfuktande och lugnande egenskaper. En ansiktstoner med hyaluronsyra, glycerin och mandarinvatten från grön mandarin som återvunnits vid framställning av juice. Även berikat med extrakt från kamomillkvistar, återvunna vid tillverkning av kamomillte. Använd som ett avslutande steg i din ansiktsrengöringsrutin eller som en uppfriskande facemist när som helst under dagen. Du kan även spraya ovanpå make up.

Organic Face Serum with Coffee Oil* 179:-
UpCircle Organic Face Serum with Coffee Oil är ett flerfaldigt prisbelönt serum för ansiktet, med återfuktande och utjämnande egenskaper. Innehåller en välgörande kombination av jojoba-, havtorn- och nyponfröolja som kan bidra till en fastare, smidigare hy. Berikat med kaffeolja framtagen från återvunnet kaffe, som kan ge en uppljusande effekt till huden samt bidra till att reducera synbarhet av ojämn hudton och pigmenteringar. Lämnar huden mjuk och smidig, med en vacker glow.

Coffee Face Scrub – Citrus Blend* 189:-
UpCircle Face Scrub Citrus Blend är en kaffeskrubb för ansiktet med naturligt exfolierande egenskaper. En ansiktspeeling baserad på sheasmör, kokosolja och malda kaffebönor från återvunnet arabicakaffe, berikad med essentiella oljor från nypon, verbena och apelsin. Avlägsnar döda hudceller, verkar lugnande och lämnar huden mjuk och smidig, med en vacker glow.

Make Up Remover Pads* 109:-
UpCircle Make Up Pads Hemp & Cotton Pads är återanvändbara bomullsrondeller tillverkade av 70% hampa och 30% bomull. Ett miljövänligt alternativ till bomullsrondeller för engångsbruk och ansiktsservetter. Perfekta att använda för sminkborttagning, ansiktsrengöring, applicering av ansiktsvatten eller när du ska avlägsna ansiktsmasker med krämformula.

Varumärket UpCirclé

UpCircle är ett varumärke som erbjuder klimatmedveten och lyxig hudvård med välgörande produkter för hela kroppen. Varumärket blev känt i det brittiska tv-programmet Dragon’s Den, där de medverkade i september 2018. Ett stort intresse väcktes för deras grundidé: att ta till vara på och skapa effektiv hudvård av restprodukter. Bla från arganoljeindustrin, juicefabriker och kaféer. Efter en lyckad säljpitch valde de att acceptera erbjudanden från både Touker Suleyman och Tej Lalvani.

Så som namnet avslöjar är UpCircles målsättning att aktivt arbeta cirkulärt, genom ta vara på sådant som annars slängs bort som skräp. En av de första produkterna som lanserades var UpCircles kaffeskrubb, där kafferester av hög kvalitet tagits till vara på från olika kaféer i London. Kaffepulvret ger en exfolierande och lystergivande effekt till huden som kombinerat med olika vårdande och veganska ingredienser lämnar huden både återfuktad, mjuk och upplivad.

UpCircles sortiment är välgörande för både människa och miljö och erbjuder spännande produkter i klimatsmarta förpackningar. Missa inte det prisbelönta serumet med kaffeolja, de hårda tvålarna med härlig doft av chaikryddor, ansiktskrämen med arganextrakt eller de tvättbara bomullsrondellerna med hampa.


Jag kommer att återkomma under januari med en recension på alla produkter. Då har jag hunnit testa dom tillräckligt länge för att kunna ge en rättvis bedömning.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.