Hälsa & Livsstil

Underhållning hela vägen

Detta inlägg innehåller annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Planering inför en resa kan både vara tråkigt och roligt. Jag älskar att planera inför olika delar på en resa och idag går vi igenom underhållning och komfort.

Jag är en sådan där person som älskar att planera och komma på olika lösningar för nästan allt. Så när vår roadtrip till Amsterdam var bokad började min hjärna gå på högvarv. Hur skall vi underhålla oss under hela resan, har jag produkter och prylar som kan underlätta osv. Så jag tog mig en sväng ut på nätet ( inte en sväng utan kanske 20 om dagen) för att se om jag kunde hitta några tips och trix.

| Det borde man ju veta* | Minns du 90talet?* | Röda Tråden* | Himmel eller Helvete* | Lingon, lådvin och långkalsonger* | Efterklok* | Bean Boozled Spinner* |

Självklart måste vi ha underhållning i bilen det är ändå ca 120 mil vi skall köra. Och får vi tråkigt på antingen båten eller hotellet någon kväll så är det perfekt med något roligt spel. Det krävs då spel som inte har någon bräda eller en massa olika pjäser. 

| Resedagbok* | Resekit* | Ergonomisk nackudde* | Trästock* | Tygpåse* | Shoppingpåse* | Reseset* |

Jag har alltid en nackkudde med mig när jag är ute och reser. Det är så skönt att kunna slappna av mot något mjukt oavsett om det är i bil eller på tåg och flyg. Reser du lätt och måste checka in bagage så kan det vara bra att se över dina flytande produkter. Införskaffa ett bra reseset med olika burkar och flaskor som du kan fylla på med dina favorit produkter. Fler länder har börjat ta betalt för deras påsar i butik. Inget konstigt egentligen, men vill du minska ner på plastpåsar så är en tygpåse ett bra alternativ att ta med. Och sist men inte minst, älskar du att skriva dagbok och liknade så varför inte starta en resedagbok!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Jeanette 5 oktober 2018 at 09:39

    Tack för tipset om den ergonomiska nackkudden! Den verkar ge ett rejält stöd. För mig personligen kan den bli användbar oavsett resa eller ej! Den länken sparar jag för framtida köp =)
    /Jeanette

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.