Under tiden kan jag göra lite nytta…

Det är så typiskt att jag aldrig kan bli nöjd, men jag vill att det skall bli så bra som möjligt. Och helt skall det vara för er skull. Så hjälp mig, hur vill ni ha det?

Jag är fortfarande inte riktigt nöjd med min nya design. Den känns inte personlig på något sätt. Visst att det kanske är smart att du som läsare direkt kan se och välja vilken kategori nu är intresserad av men är det värt det när själva designen blir så tråkig?

Så nu när jag tar ledigt lite från att blogga kan jag faktiskt passa på att se över designen på riktigt. Jag trodde som sagt att jag skulle bli nöjd med designen som den ser ut idag, men det är något som saknas…..

Vad föredrar du:

En design där du ser alla kategorier direkt med inlägg och kan välja vad du är intresserad av? ( så som designen ser ut idag)

Eller när du direkt kommer in till bloggen och senaste inlägget ligger överst i sin fulla text och sedan löper alla inlägg på en efter en? Typ som en helt vanlig design.

Jag vet hur viktigt det är att trivas med en design för att man skall återkomma och läsa inläggen så jag vill ju självklart att ni skall trivas lika bra som jag gör när jag väl skriver inläggen. Så varför inte börja 2019 med en bloggdesign som ni röstat fram!

Berätta för mig vilken design du gillar bäst, den som får dig att vilja komma tillbaka och läsa. (antingen någon av dom två nämnda eller om du har några andra tips)

xoxo

Glöm inte adventskalendern den 23:e och 24:e december! Den tar jag så klart inte ledigt från.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.