Skönhet & Mode

Tomten, har jag varit snäll i år?

Detta inlägg innehåller annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Självklart blir det en önskelista även i år. En sådan där lista med saker som jag förmodligen kommer se till att köpa mig själv under mellandagsrean kanske. Eller bara att ha den där listan att drömma lite över. Det blir ingen vanlig jul i år, inte för något egentligen kanske. Jag skall fira jul med min familj i år. Det var över 20 år sedan jag gjorde det och i år kände jag att det faktiskt var dags att göra det igen. Vi har alltid firat med mannens familj sedan vi blev tillsammans. Så ja, det är nog dags att ta vara på den familj man har kvar nu.

Hur kommer er jul se ut, och har ni gjort någon önskelista kanske?

Tidigare år har min önskelistan haft mer eller mindre endast skönhetsprodukter, men i år tänkte jag att det skulle se lite annorlunda ut. Det blir allt från smink till arbetsbänk. Fast idag börjar vi faktiskt med just skönhet. Det går inte riktigt att hoppa över den kategorin även fast man (jag) egentligen inte behöver något. Dock är det skillnad på behöver och villhöver!

| Anastasia Vault Gift Box* | Butterbear | The Hydration Kit* | BeautyAct The All You Need Act* | Intense Nutrition Shower Oil* | Vitalizing Shower Oil* | Textured Jade Roller* | Snow Fairy |

Egentligen skulle jag kunna fylla denna önskelista med produkter till badet. Det är nu jag älskar att bada och kan göra det 3 gånger i veckan minst bara för att det är så avslappnade. Badolja, badbomber och ljus går som smöret så fort solen lämnar vårt landskap.

Sedan tycker jag just att julklappspaket från olika varumärken är trevligt då man får möjlighet att testa flera populära produkter från dom till ett lägre pris.

Vad önskar du dig i julklapp inom skönhet?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.