Titta och drömma lite.

Det går nog inte en dag utan att jag slösurfar runt bland klädesbutikerna och blir så sugen på att shoppa. Är det inte träning eller myskläder så är det faktiskt sommarplaggen som lockar just nu. Har absolut inget emot vintern, gillar när det är vit ute och kallt. Men dom där dagarna med storm, eller slask får gärna hålla sig borta. Solen skiner fint mot snön och folk ser så lyckliga ut att äntligen få komma ut och njuta av frisk luft. Ja ni fattar vilka dagar på vinterhalvåret jag gillar bäst. Fast innerst inne så är det sommar och värme jag längtar efter nu.

Med andra ord är det plaggen inför sommaren som lockar, även då jag inte köper några sådana nu. Det som väl kommer hem till mig idag är som sagt träningskläder eller myskläder. När jag väl beställer vill säga, försöker hålla hårt i plånboken.

Så vilka plagg är det jag har lagt på önskelistan i dom olika butikerna nu? 2021 är året jag fortsätter att strunta i vad folk runt omkring mig kan tänkas tycka. Jag klär mig i det jag vill och känner mig bekväm i helt enkelt. Gillar du inte vad jag har på mig, nä men tittat åt ett annat håll då.

Bikershorts* – Eller cykelbyxan som vi egentligen känner igen den som. Som ni redan vet så älskar jag tightsen från Stronger.se och nu när jag letar efter ett par cykelbyxor varför inte välja en modell jag vet fungerar. Perfekt med den dolda fickan i bak så du alltid kan ha med dig telefonen.

Tunna färgglada klänningar* är något jag längtar till att få bära. Dom där korta klänningarna blir inte så korta på mig (1,58cm lång).

Kombi klänning/kjolen* med härliga färger. Den där som du kan använda flera gånger på en vecka utan att det känns som samma plagg. Klänningen som ser till att du bränner dig i nacken och på axlarna lite väl för lätt. Ja precis en sådan vill jag ha nu!

En luftig skjortklänning på svala sommardagar med ett par cykelbyxor under. Det är precis så som jag vill gå varje dag i sommar. Och det slog mig att jag redan har klänningen i garderoben, den hänger där och väntar på värmen.

Och tänker det vara en sån där regnig sommar så skall jag minsann hoppa runt i regnet med stil tänkte jag. En regnkappa* som fungerar i alla lägen oavsett om du är på festival eller på väg till en jobbintervju.

Nu när jag sitter hemma hela dagarna framför datorn så kan det vara skönt med något riktigt bekvämt men kanske ändå inte pyjamas eller träningskläder varje dag. Den här omlott tröjan ser himla skön ut!

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.