På Bordet

Tina Nordström tar över köket…

Älskar du när middagen inte är så jäkla krånglig men sjukt god, ett extra plus om den känns så där lite hälsosam. Usch vad hungrig jag vart bara av tanken på dom två mackor jag tänkte tips er om idag. En macka kanske inte låter så himla roligt, men det går att göra så otroligt mycket på dom där brödskivorna. Två favoriter hos mig är från Tina Nordström. Det skall inte vara krångligt att äta gott som hon säger. Vi lägger den vanliga ostmackan åt sidan och ger dessa två lite kärlek. Kanske har du redan testat dom annars tycker jag du absolut skall göra det omgående.

Tinas mellomacka är en riktigt maffig & generös räkmacka och den första mackan vi testade här hemma. Vi ville ha något enkelt men lite roligare till just mellon och denna gjorde stor succé i köket. Helt ärligt den bästa räkmacka jag ätit. Här hittar du receptet på Tinas Mellomacka, jag lovar att du inte bli besviken!

Toast med brysselkål och Burrata låter kanske inte så jätte roligt, men denna macka är både enkel att göra och sjukt god att äta. Denna kom till via en tävling på jobbet. Vi fick Tinas kokbok “Gott käk utan krångel” i julklapp föra året. Där efter skulle varje avdelning laga en rätt och vi valde denna. Kanske inte den vackraste skapelse, men i munnen sjunger den en vacker sång.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.