Tillbakablickar på Daisy Beauty Awards 2018

Tillbakablickar på Daisy Beauty Awards 2018

Årets gala har ägt rum, Daisy Beauty Awards 2018!

I förra veckan hade jag äran att även i år få gå på Daisy Beauty Awards. Förra året hade jag panik inför klädseln så i år tänkte jag vara ute i god tid. Och det var jag, kan jag säga på sätt och vis. Redan i december när jag visste att jag skulle vara en av jurymedlemmarna började jag se över vad jag skulle bära för plagg och det tog bara en vecka så var jag klar med allt. Trodde jag.

Dom fyra klänningarna jag hade tagit fram från garderoben fick hänga kvar då jag i sista minut valde att bära kjol och topp. Skor var beställda och provade men jag hade inte provgått dom. Något jag varmt rekommenderar att ni verkligen gör. Under färden in till galan valde jag att byta skor då jag insåg att jag troligen kommer ramla och bryta både ett och två ben i dom. Väldigt tråkigt då dom är otroligt snygga men jag vet så här i efterhand att jag verkligen tog rätt beslut.

Tillbakablickar på Daisy Beauty Awards 2018
Foto: @greenpix.se @katriinam

Men det är inte min klädsel vi skulle prata om i dag. Nä vi skall prata om själva galan och alla priser som delades ut. Galan ägde rum på Södra teatern och själva prisutdelningen ägde rum i den magiska salongen. Så vilka vann? Vi tar oss igenom alla kategorier och hoppas att ni inte somnar.

Årets läsarfavorit
Prisutdelare:
Caroline Lindell
Linda Hallberg Core crayons

Årets vegankosmetika
Prisutdelare:
Michael Dahlen
Linda Hallberg Flash Crayons

Årets läpprodukt
Prisutdelare:
Bahar Pars
Elizabeth Arden Plush Up Lip Gelato

Årets basmakeup
Prisutdelare:
Lotta Gray
Sensai Flawless Satin Foundation

Årets ögonmakeup (bryn, fransar och skugga)
Prisutdelare: Thomas Sekelius

Shiseido Ink Stroke eyeliner

Årets hårstyling (Denna grupp satt jag med i juryn)
Prisutdelare:
Jasmine Kara
R+Co High Dive Moisture + shine

Årets hårvård
Prisutdelare:
Tess Merkel Solomons & Kenny Solomons
The Body Shop Banana Truly Nourishing Mask

Årets rengöring
Prisutdelare:
Emma Wiklund
L’Occitane Immortelle Divine Cleansing Balm

Årets sheetmask
Prisutdelare:
Samuel Silkestrand
Acasia skincare Life me up sheet mask

Årets herrdoft
Prisutdelare:
Sam Bergenstråle & Per Svanberg
Prada L’homme intense

Årets damdoft
Prisutdelare:
Rachel Molin
Linda Landenberg Parfumes Lavender Wool

Årets aktiva hudvård
Prisutdelare:
Kicki Norman
Dermalogica Stress Positive Eye Lift

Tillbakablickar på Daisy Beauty Awards 2018
Foto: @greenpix.se @katriinam

Men galan handlade inte bara om prisutdelningen även då det var huvudnumret. Det bjöds även på buffé, tryck, DJ och lyckohjul bl.a. Jag vann i både Daisy Beauty- och Cetaphil lyckohjulet. Jag kommer visa er vinsterna längre fram. En helt underbar kväll med massa härliga personer och personligheter. Tack för en otroligt lyckad kväll!

När vi gick hem fick vi en otroligt grym goodiebag! Så mycket trevliga produkter.

Tillbakablickar på Daisy Beauty Awards 2018

Jag kommer visa er alla produkter vart efter jag testar dom. Så mycket grymma produkter! Är det någon av alla dessa produkter ni vill att jag testar först?

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.