Hälsa & Livsstil

Tiden springer iväg från oss

Känns som jag har noll koll på vilken veckodag det är nu när tiden bara springer ifrån oss. Är det verkligen december nästa vecka?

Oj vad tiden springer ifrån oss! Det är över en månad sedan jag visade några som helst tecken här på bloggen. Har tittat in lite då och då på Instagram men det har varit rätt svalt även där. Det var inte alls meningen att det skulle vara så här tomt.

Så vad har hänt sedan sist? Jag tillbringade en vecka i stugan helt på egen hand. Följer ni mig på Instagram så har ni sett små livstecken där ifrån. Det var verkligen så skönt att vara där, alldeles tyst och kolsvart redan vid 15 tiden. Men även där sprang tiden ifrån mig och jag hade nog behövt några dagar till. För när jag kom hem orkade kroppen två dagar på jobbet sedan gick jag rakt in i kaklet igen.

Så jag vart sjukskriven på halvtid och skulle då ta dessa timmar till att samla energi och positiva vibbar. Lättare sagt än gjort. Jag har väl kanske inte gjort så himla mycket “annorlunda” om dagarna. Promenerat lite längre än vanligt från jobbet, vilat (sovit ett antal timmar), börjat lyssna på ljudböcker. Kom i väg till frisören och fick äntligen lite ordning på längderna. Och det viktigaste av allt är nog att vi möblerade om i sovrummet. Nu sover jag som ett barn om nätterna. Dock är jag inte utvilad när jag vaknar men jag får iallafall sova.

Idag är det återbesök hos läkaren för att få svar på mina prover som jag tog i förra veckan redan. Nu har jag ju redan tjuvtittat på resultatet eftersom man nu mer kan logga in på 1177 och se ens journal. Så med kraftig brist på vitamin D2 och D3 och en sjukt hög sänka ska det bli intressant att se vad dom hittar på i morgon. Dom andra resultatet har jag ingen aning vad det är och kunde därför inte utläsa dom. *skrattar* Nåt måste väl ändå läkaren få göra.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.