Hälsa & Livsstil

This made my day – NOA Relaxation

Noa vinst

Det är inte svårt att få mig riktigt glad, jag är tacksam för det lilla. Så när jag fick höra att jag vunnit ett pris hos NOA vart jag otroligt glad. Ja så där löjligt glad som om man vunnit högsta vinsten på triss.

Det roliga i det hela var att när jag tävlade i montern under förmiddagen föll jag för deras värmeljushållare. Trodde dom endast var dekoration så jag passade på att fota dom ordentligt. Jag berättade även för Lotta som var med mig på mässan att jag kanske borde ge mig an på yoga igen. Det var faktiskt otroligt trevlig sist jag gick och jag vet egentligen inte varför jag slutade. Så nu har jag en egen yogamatta och inga ursäkter att inte ta upp lektionerna igen.

Det här är något jag verkligen kallar vardagslyx!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.